Newborn Exclusive

Aw. Oletteko tutustuneet H&M:n Newborn Exclusive -mallistoon? Selailin eilen eri nettikauppojen äitiysvaatevalikoimia ja silmiini osui tuo vauvanvaatemallisto. Olen jo julistanut, että tyttövauvaamme ei missään nimessä pueta pinkkiin, joten tämä neutraalinvärinen, kauniin klassinen vaatemallisto iski suoraan sydämeen. Aivan ihania vaatteita! En ole myöskään kovin ihastunut hahmoihin vauvanvaatteissa, say Hello Kitty, joten siksikin tämä on selkeästi minun vaatemallistoni. Minun siksi, etten voi täysin päättää, miten tyttöni pukeutuu myöhemmin. Jos hän ihastuu pinkkeihin prinsessaunelmiin ja Hello Kittyyn, en aio olla mikään muotidiktaattori. Mutta niin kauan, kun hän ei välitä päällään olevista väreistä ja kuoseista, minä päätän yksinvaltiaan lailla.

hmlastenvaatteet

Lastenvaatteita selaillessa huomaan ihastuvani omantyylisiini vaatteisiin. En pukeudu koskaan kylmään pinkkiin itsekään, joten en halua pukea vauvaakaan siihen väriin. Rakastan muotia, mutta myös klassisia, aikaa kestäviä vaatteita ja haluan pukea myös lapseni sellaisiin. Syksyllä trendi-ilmiöksi nousivat esimerkiksi ribbineulevaatteet, trendikkäimmät pukivat samaan aikaan samaa neulematskua olevan yläosan että hiukan alaspäin levenevät housut. Nyt tilasin samantyyppisen asun H&M:n Concious-mallistosta vauvallemme! Oli sopivasti alessakin. Trendit mielessä siis vauvanvaateostoksillakin. Maailman söpöin setti:

ribbisetti

5 Comment

  1. Aivan ihania vaatteita todellakin! <3 Ihan tässä itsellekin tulee hirveä vauvakuume tätä blogia lueskellessa 🙂 Aiotteko muuten ottaa Kelan äitiyspakkauksen?

    1. Ehdottomasti otetaan! 🙂

  2. Never say never 😀 mäkin julistin ettei missään nimessä ikinä pinkkiä! haaleaa vaaleanpunaista sai olla… Mut niin vaan näkyy ripauksia pinkkiäkin nykyään ja päästä varpaisiin puettuna maanläheiset sävyt on pannassa ja koenkin hyvin poikamaisena ne. Hahmoista en onneksi vieläkään tykkää mäkään… 😉 Mut teidän tyttö tulee olemaan niiiiin tyylikäs, vaikka aavistus pinkkiä joskus vilahtaisikin.

    1. Todennäköisesti se kylmä pinkkikin tulee vielä muotiin ja siinä vaiheessa, kun itse pukeudun väriin niin varmasti myös tyttäreni 🙂 siihen asti uskallan kuitenkin sanoa, että väri on pannassa. Täytyy vielä korostaa että vaalea possunpunainen on minustakin pienissä määrissä varmasti ihana, mutta sellainen tumma, kylmä pinkki ei 😀

  3. Moikka! Harvemmin jaksan blogeihin kommentoida, mutta tästä se alkakoon! Oletko kuullut KappAhlin Newbie mallistosta? Kyseiset vaatteet ovat myöskin ihanan neutraaleja, saattaisit pitää niistäkin 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.