Asukuvia

Olen tässä mietiskellyt, miten jaan jatkossa pukeutumisjutut kahden eri blogini välille. Päätin, että julkaisen edelleen suurimman osan asukuvista muotiblogin puolelle ja tänne vain selkeästi äitiysvaatejuttuja.

Muotiblogin yritän pitää enemmän äitiysvapaana ja esimerkiksi alla olevaan kuvaan tarkoituksena oli jopa vähän piilottaa vauvamasua, mutta mitä vielä! Hyvinpä piiloutui 😀 Eipä tätä bumpsia enää juuri kätketä. Tällaiset perinteiset asukuvat siis löytyvät jatkossa ainoastaan Tyyli.comin muotiblogin puolelta, mutta jos ja kun haaveilen ja ostankin äitiysvaatteita, lupaan esitellä niitä täällä mammablogissakin.

iretyylibellaan

2 Comment

  1. Tuli näistä asujutuista mieleen, että onhan sulle jo bellybelt tuttu? Ei toimi kaikilla, muutama ystäväni koki puristavan ikävästi. Mutta itse pärjäsin sen avulla koko raskauden, enkä ostanut esimerkiksi yksiäkään äitiyshousuja (yksia leggareita lukuunottamatta), vaan pärjäsin omilla farkuillani loppuun saakka 🙂 Minusta ihan huippujuttu.

    Ja sitten toinen asia: piti tämäkin jakaa jo HUS:in vierailuihin liittyvän postauksesi kommenttiin mutta unohtui. En tiedä auttaako sinun synnytyspelkoosi toisten synnytyskokemuksista kuuleminen, mutta synnytin esikoiseni marraskuussa ja kokemus oli todella positiivinen. Halusin jakaa oman synnytyskertomukseni blogissa, koska näistä hyvin menneistä synnytyksistä kuulee harvemmin kerrottavan, aina vain niitä kauhutarinoita. Haluan siis rohkaista, että kaikki voi mennä myös aivan todella hyvin 🙂 Samoin palautuminen on ollut minulla todella nopeaa. Jos siis arvelet että tämmöinen voisi sinua auttaa, niin täällä oma kertomukseni: http://tyylicasual.blogspot.fi/2014/11/synnytyskertomus.html
    Yhtä lailla ymmärrän, jos et näitä yhtään halua lukea 🙂

    1. Mä oonkin käynyt jo lukemassa sun synnytyskertomuksen, näitä hyvin menneitä on tosi kiva kuulla ja lukea!! 🙂 Mä luulen että tuo bellybelt ei olis mun juttu kun nimenomaan _rakastan_ tätä äitiyshousujen korkeaa resoria. Toki tuota beltiä voisi käyttää silloin tällöin, kun on ihan pakko saada vanhat pöksyt jalkaan ja haluaa vaihtelua mutta oon niin mukavuudenhaluinen, että oleilen vain näissä äippähousuissani 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.