Puolihääpäivä

En voi uskoa, että tästä hetkestä on tänään jo tasan puoli vuotta! Juurihan me vasta eilen mentiin naimisiin. Puolivuotishääpäivän kunniaksi esiin ryömi äärimmäisen harvinainen, jo sukupuuttoon kuolleeksi luultu leipoja-Irene. Leivoin pari pellillistä korvapuusteja vain huomatakseni, että jep, vihaan edelleen leipomista.

Ihanaa viikonloppua kaikille, palaillaan sunnuntaina!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuva Veera Korhonen

2 Comment

  1. Miten kertakaikkisen kaunis kuva, wau! Sulla on ollut upea puku. Mullakin oli toinen vaihtoehto tällainen ihonmyötäinen pitsinen, mutta päädyinkin sitten runsashelmaisempaan. Oli kyllä vaikea päätös, miksei voisi saada kahta hääpukua 😀

    http://www.peaceandstyle.fi

    1. Hehe kyllähän sitä voi! Mun kaverilla oli kaksi hääpukua, eka vihkimisen ejan ja toinen juhlien ajan 😉 Jos vain budjetti antaa myöden niin miksei 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.