Energiapiikki

Sain eilen (ilmeisesti sokerirasituskokeen sokrumehusta) niin paljon energiaa, että jaksoin viimein käydä läpi syyskuisten häidemme photobooth-kuvat ja tilata kiitoskortit! Eihän tässä mennytkään kuin puoli vuotta.

Photobooth-kuvat olivat edelleen hauskoja, vaikka tietysti selasin ne läpi jo häiden jälkeen. Nyt on monella ensi kesänä häitään viettävillä järjestelyt menossa ja suosittelenkin hankkimaan photobooth-vermeet. Vierailla näytti olevan megahauskaa ”kopissa” ja kuvia on todella hauskaa katsella jälkikäteen.

Meidän kuvauskoppimme oli ihan yksinkertaisesti taustalle viritelty valkoinen lakana, kääntyvällä näytöllä sekä itselaukaisijalla varustettu pokkari jalustalla ja erilaisia valospotteja viriteltynä kameran taakse.  Erilaisia taulunkehyksiä löytyi omista nurkista ja eBaysta tilasin läjän noita rillejä ja huulia ynnä muuta. Hauskimmat kepukat (nuo tekstilliset) löytyivät tosin Tukholman Urban Outfittersistä.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

1 Comment

  1. Moikka!

    onko sulla vielä tallessa noi rekvisiitat? jos on ja eivät olleet ihan kertakäyttökamaa, ja olisit niistä luopumassa, laitathan mulle meiliä 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.