Passikuva

Jenni nostalgisoi äskettäin blogissaan raskausaikojaan ja muisteli, ettei itse ajatellut raskauskilojensa kerääntyneen muualle kuin vatsan seudulle. Itse tiedostan vähän liiankin vahvasti, että olen pullistunut ihan joka paikasta! Housukoko on aiempaa suurempi ja hihatkin kiristävät. Puhumattakaan kasvoista…Turvotuksen lisäksi hormoniakneen taipuvainen ihoni ei todellakaan ollut tyytyväinen raskaudesta ja heitti heti alkuun kehiin oikein kunnon kukinnan. Juuri tällä hetkellä tilanne on onneksi hivenen parempi ja koputan nyt puuta. Leuan ympärys ja otsa ovat kuitenkin aivan täynnä punaisia arpia, jotka peitän joka aamu meikkivoidekerroksella.

passikuva

Siksi olin vähän kauhuissani, kun tajusin, että joudun passikuvaan raskaana olevana. Tämäkään nyt ei taas ole millään lailla niin vakava juttu kuin tässä annan ymmärtää, mutta turhamaisuuskin toki välillä nostelee päätään meidän jokaisen elämässä. Nimeni vaihtui naimisiin mentyäni ja Kroatian reissu odottaa alle parin viikon päässä. Tapojeni mukaisesti jätin uuden passin hakemisen aika viime tinkaan ja jouduin vielä asioimaan Järvenpään poliisiasemalla, koska Helsingistä ei saanut edes aikoja nopealla aikataulullani.

Päätin kuitenkin, että taistelen kunnolla turvonnutta raskausnaamani vastaan passikuvassa, jota joudun katselemaan seuraavat viisi vuotta. Otin järeimmät meikkini ja Mariela Sarkiman Make Up Biblen ohjeet käyttöön passikuvaan valmistautuessani ja varjostin kasvoja niin huolellisesti kuin pystyin. Ja lopputulos oli kuin olikin ihan mukiinmenevä. Mies kysyi kuvan nähtyään, että onko tuo kuva MUKA nyt otettu. Ilmeisesti en siis näytä ihan samalta IRL. Hän on aina niin huomaavainen.

makeupbible

passikuva3

Samat meikit ja varjostukset käyttöön siis alkukesän juhliinkin! Käytin meikissä pohjana tämän hetken lempparikomboani eli poskille kevyempää Lumenen Nude Perfection Fluid Foundation -meikkivoidetta* ja t-alueelle tujumpaa Lumenen Longwear Blur Foundation -meikkivoidetta*. Varjostukset tein Anastasia Countour Kitin tummimmalla sävyllä. Käytin myös valokynää ja superia Lindexin Blusher-poskipunaa* sävyssä Chestmut (4).

marielasarkima

passikuva2 passikuva4

2 Comment

  1. Se passikuvan salama on kyllä kamala, kun syö kaikki värit/varjot! 😀

    1. Mulle se varmaan teki ihan hyvää, söi ehkä myös aknearvet naamasta 😉 printatuissa passikuvissa näkyi sentään varjostukset, sisko ainakin huomasi 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.