Mamma joraa

…not. Juhlimme eilen ystäväpariskunnan häitä Helsingissä ja meikäläisen joraamiset jäivät aika vähälle. Oli ihanaa fiilistellä juhlia ja rakastunutta paria puoleen yöhön asti, mutta kun bileet kunnolla alkoivat ja drinkit virtasivat, oli kyllä kokislinjalla olleen maman aika lähteä nukkumaan. Näin seuraavana päivänä on muuten aika freesi olo: tässä virkeänä bloggailen, kun aamulla kotiin valunut mies koisaa krapulaansa pois.

evejanne8muok

Päälläni ollutta mekkoa näkyi muuten kolmin kappalein omissa häissäni syyskuussa. Zalandolta saatuihin mekkoihin pukeutuivat kaasoni (sain mekon lainaan kaasosiskolta) sekä bestmanin puoliso, joka oli tuolloin raskaana. Eilen itse asiassa juhlittiin viimeksi mainitun häitä, joten mekkoni oli morsiamelle hyvinkin tuttu!

evejannemeikki

evejanne2 face5

Häissä tarjoiltiin superhyvää ruokaa ja kakkua olisin voinut santsata moneen kertaan. Uskalsin keräillä karkkibuffastakin kunnon satsin itselleni. Tänään aamulla tsekkasin mielenkiinnosta paastoarvon ja alhaalla oli herkutteluvapun jälkeenkin. facee

evejanne4

PS. Paljon onnea Catherinelle ja Williamille tyttövauvasta! Tämä Diana-fani toivoo kovasti, että lapsi nimettäisiin edesmenneen mumminsa mukaan!

Seuraa blogia Bloglovinissa // Facebookissa // Blogilistalla // Instagramissa

5 Comment

 1. Vautsi, uskomattoman kaunis puku ja muutenkin oikein säteilet 🙂
  Mulla on jotenkin niin että välillä tunnen olevani hyvinkin ihana ilmestys mahoineni, toisinaan sit taas (kuten tänään) joka paikka on niin turvonnut ja naama on oikeasti ihan kamalan näköinen, niinku ois pitempikin ryyppyputki takana.. Sen lisäksi siihen päälle ah ihanat kaikki kivut, niin olen erittäin valmis luopumaan tästä mahasta! Mutta sit taas toisina päivinä ei mitään, olen elämäni kunnossa ja jaksan mitä vaan.. Mulla siis rv 35.
  Ihanaa odotusta sulle! 🙂
  Pitää laittaa blogi muistiin kun tän nyt sattumalta löysin!

 2. Olet ollut superkauniina liikkeellä :)! Hih, tuo seuraavan aamun pirteys raskausaikana on kyllä hyvä juttu. Näin beben tultua maailmaan ei aina yhtä itsestäänselvää: Vaikka oltiin vappuaatto lähinnä kotona ja mentiin (ainakin yritettiin mennä….) aikaisin nukkumaan, niin vappupäivänä oli silti ryytynyt vappufiilis. Nimittäin bebellä oli yöllä bileet, vaikka me vanhemmat olisi haluttu nukkua 😉

 3. Vau, ootpas ollut superkauniina!

 4. Hei! Aivan ihana mekko! Mekko siis on Zalandosta? Onkohan minkä merkkinen tai enää saatavilla? Olisi täydellinen kuukauden päästä vietettäviin ystävieni häihin, joissa olen jo kuudennella kuulla :).

  1. Tuota samaa mekkoa ei enää Zalandolta valitettavasti löydy 🙁

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.