Heipat hetkeksi!

Olemme parhaillaan matkalla kohti Kroatiaa ja edessä on yhdeksän päivän totaalinen irtiotto arjesta. En siis tule blogin puolelle kertomaan reissukuulumisia paikan päältä, mutta blogi päivittyy kuitenkin tasaiseen tahtiin ajatuksen avulla koko reissuni ajan, joten pysykää siis normaaliin tapaan kuulolla! Saa myös vielä heittää vinkkejä Kroatiasta kommenttiboksiin, en nimittäin todennäköisesti malta olla kuikuilematta välillä kommenttiboksiin. Keskustelu siis jatkukoon!

Instagramia päivitän varmasti matkan aikana, joten muista seurata meikäläistä siellä!

nusaduabali

Kuvituksena ihana biitsikuva Balin häämatkalta viime syyskuulta – hiukan tuhdimmassa rantakunnossa ollaan Kroatiassa! 😀 Eipä ole ainakaan tarvinnut stressata viime aikoina mistään kesäkunnosta, tämä mamma kun on täysin menetetty tapaus. Etsin muutama päivä sitten vielä hätäpäissäni uusiin muotoihini sopivia bikineitä H&M:stä. Vanhoissa kun kelpaisin enää vain nakurannalle. Tuntuu niin hölmöltä ostaa vaatteita lyhyelle ajanjaksolle, mutta nyt ei kyllä ollut vaihtoehtoja.

Palataan reilun viikon päästä!

1 Comment

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.