Mini Me

Huomasin, että Lindexille on tullut aivan ihana Mini Me -mallisto, jossa ideana on, että äidit ja tyttäret (ja pojatkin) voivat pukeutua samalla tavalla kesän juhliin. Kuinka söpöä! Ja ihanaa, etteivät vaatteet ole mitään kermakakkuprinsessaunelmia, vaan tyylikkäitä mutta kuitenkin suloisia.

Top, Skirt / Composition: / Sizes: Prices: Sales start: Dress / Composition: / Sizes: Prices: Sales start: lindexminime3 lindexminime4 lindexminime5 Dress / Composition: / Sizes: Prices: Sales start:

2 Comment

 1. Ihania! Kiitos vinkistä! <3

 2. Apua, nyt tarvittaisiin enää jotkut juhlat! Kaikki kaverit taitaa kuitenkin olla jo naimisissa (siis ne joille asia olisi jollain lailla ajankohtainen), eikä kukaa enää kirjoita ylioppilaaksikaan. Hmmmm… ehkä pitää pitää jotkut juhlat itse 😉 Koska siis, onhan nuo aivan käsittämättömän söpöjä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.