Sipen kesävaatteet

Olen yrittänyt pitää järjen päässä vauvanvaateostoksien kohdalla, sillä minikokoinen jälkeläiseni kasvaa hurjaa vauhtia ulos vaatteistaan eikä kesähelteillä sellaisia juuri edes tarvitse. Lisäksi vaatteita kerääntyy meille paljon lahjoina.

En silti voi vastustaa kiusausta hypistellä suloisia vauvanvaatteita ketjuliikkeiden lastenosastoilla. Käteni eivät edelleenkään hamuile pinkkien prinsessaunelmien sekaan vaan silmää miellyttävät ennen kaikkea vaaleat sävyt, pitsi, puhvit ja pehmeät materiaalit. Ja tietysti kaikki vastasyntyneelle täysin turhat vaatteet kuten mekot…

Tällaisia kelpuuttaisin pikku-Sipen kesävaatekaappiin:

kollaaasi

Viiri KappAhl // hame ja pöksyt H&M // kirsikkahame Lindex // tossut H&m // hanskat KappAhl // neule Lindex

kollaasi2Harmaat tossut H&M // panta Lindex // body KappAhl // college-housut R Baby/Ellos //  //  // valkoiset tossut KappAhl // paita ja housut -setti Lindex // hattu Lindex

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.