Vauvakodin kaunistuksia

Olen valitellut, etteivät monet lastentarvikkeet ja lelut oikein miellytä esteettistä silmääni. Yksi merkki on kuitenkin sellainen, jonka kaikki kamppeet minäkin kelpuuttaisin meidän huusholliin: tanskalainen Done by Deer sopii skandinaavisesta simppeliydestä nauttivalle äipällekin. Törmäsin merkkiin sattumalta lastentarvikeliikkeessä aikaa tappaessani. Eläinhahmot ovat hauskan lapsekkaita mutta tuotteet kuitenkin yksinkertaisen kauniita. Tuo lelukaari esimerkiksi hivelee silmää aika ihanasti sen jälkeen, kun on nähnyt kymmenittäin kaikki sateenkaaren värit sisältäviä sekametelesoppajumppamattoja kaarineen. Hintaahan tuotteilla on hiukan enemmän kuin mitä pihihkö suomalainen ehkä lastentarvikkeisiin yleensä laittaa. Pikaisen googletuksen perusteella näitä myydään aika monessa suomalaisessa (netti)kaupassa kuten Ozbabyssa, Muksutallissa ja Baby Stylessa.

donebydeere donebydeere2 donebydeere3 donebydeere4 donebydeere5donebydeerkollaasi

4 Comment

  1. Eikä miten ihania! Hitsi, mä olin aika järkikuluttaja Amilaa odottaessa ja tämän ollessa pieni vaan jo näin viikolla 20 tuntuu, että kakkosen kohdalla tuun sekoamaan ihan täysin. Vaan voisi sitä kai hölmömminkin markkansa tuhlata. 🙂

  2. Tosi kivoja juttuja! Onko noista joku sulle sellanen must have? 🙂

  3. Oikea inspiraatiopläjäys tämä sinun blogi 🙂 Tulee aina ideoita!
    http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/borga-and-qa.html

  4. Ei vitsi, tää on jo pelottavaa kuinka samanlainen maku meillä on! 😀 Just pari päivää sitten törmäsin noihin Done by Deer tuotteisiin ja ne on aivan ihania! Vähän harmitti, että tulin jo ostaneeksi hoitoalustan, koska tuo Deerin alusta olisi ollut ihana! Ehkä joku heidän tuote pitää kyllä tilata. 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.