Viikko kuvina

Tällaista tallentui puhelimen muistiin kuluneelta viikolta:

weekinpictures6

Viime viikonloppuna kärsittiin helteistä mutta syötiin hyvin. Kokeiltiin aamupalabrunssit niin Kluuvin kuin Jumbonkin Fazereilla. Sunnuntaina oli tosin tarkoitus mennä testaamaan Malmin lentoaseman edullinen brunssi, mutta siellä vietettiinkin yksityistilaisuutta. Onko joku testannut, onko käymisen arvoinen? // Kluuvin brunssin jälkeen Johanna ja Aurora nappailivat asukuvia mummotunnelissa ja minä tajusin turistien mallista vilkaista tunnelin kattoa ja huomata ensimmäistä kertaa sen upeat kattomaalaukset. // Lauantai-illalla nautiskeltiin merimaisemista Vuosaaressa ja illallistettiin ravintola Loiston terdellä. // Maanantaina koittikin odotettu vierailu Kätilöopistolle, missä kätilö kertoi Sipen olevan kuin olevankin raivotarjonnassa.

weekinpictures3

Äiti teki loppuviikosta pikavisiitin tänne Helsinkiin ja käytiin torstaina moikkaamassa äidin siskoa Matinkylässä, missä täti viettää paljon aikaa Etelä-Espoon ratsastuskoulun talleilla. Tädillä on siellä pikkuinen kanala ja hänen ystävänsä pitää siellä kirjekyyhkyjä. Viereisessä aitauksessa oli kolme tammaa pikkuisine varsoineen. Viimeisessä kuvassa tädin Nikolai-niminen vanha kukko nauttii auringostaan kylkimakuulla 😀 Nikolai viihtyy myös usein tädin sylissä, sillä ei oikein vanhuuttaan enää pääse liikkumaan. Täti on hauska näky pikkuisen kanalansa edessä kukko sylissä istuessaan. Hänellä on elämänsä aikana ollut muitakin erikoisia eläinystäviä. Hän kertoi esimerkiksi kesystä Anssi-nimisestä naakasta (joka sai nimensä isäni mukaan), joka lennähti aina tädin auton vierelle, kun tämä saapui tallille. Anssille piti avata tallialueen portti, sillä hänen piti kävellä tädin vierellä kanalalle, vaikka osasi toki lentääkin.

weekinpicturesweekinpictures2

Perjantaina kulutettiin äidin kanssa aikaa Kiasmassa, missä en olekaan käynyt pitkään aikaan. Pidän erityisesti valokuvataiteesta, joten Robert Mapplethorpen näyttely oli tietysti aika sykähdyttävä. Suosittelen varauksetta!!
weekinpictures4

Pariisista melkein vuosi sitten ostamani pikkujulisteet ovat pyörineet kaapissa tähän asti, sillä en ole muistanut ostaa niille kehyksiä. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta bongasin kuitenkin toisenlaisen tavan ripustaa julisteet seinälle. Ikean housuhenkareilla sain kauniit kuvat viimeinkin makkarin seinälle. // Pari nuorta oravaa on löytänyt meidän pihavaahteraan. Seuraan niiden menoa joka aamupäivä. // Dinosta on tullut hirveän hellyydenkipeä meikäläisen raskauden myötä – tai sitten vain kuvittelen… // Sain kuin ihmeen kaupalla miehen lähtemään kanssani Vantaan asuntomessuille eilen. Tekee raukka kaikkensa, että odottavalla vaimolla olisi mukavaa tekemistä. Ikea-reissut ja kaikki asumiseen liittyvä tuntuvat nimittäin olevan hänelle ikävintä mahdollista ajanvietettä. ”Huh, nyt voin taas hengittää” hän sanoi, kun lähdimme messualueelta. Itsehän rakastan lukea sisustuslehtiä, selata Pinterestiä, sisustaa omaa asuntoa ja haaveilla oman asunnon rakentamisesta, joten asuntomessuilla kiertely on tietysti ihan mahtavaa. Ihan uskomatonta, miten suhtautumisemme eroavat niin paljon toisistaan. Meikäläiselle parasta terapiaa on kiertely Ikeassa – vaikken edes ostaisi mitään. Ja toinen saa siitä harmaita hiuksia.weekinpicturesDino

Loppuun vielä kokoelma Dinon nukkuma-asennoista 😀 Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

 

2 Comment

  1. Hei!
    Kiinnostaisi tietää, että mistä olet imetysliivisi (harmaat ja vpun.) hankkinut? Näyttävät todella mukavilta ja pehmeiltä. Itselläni olisi myös hankinnassa mukavat imetysliivit.

    Tsemppiä loppuodotukseen!(:

    1. Ne on Lindexiltä ja ovat todella mukavat!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.