Vielä kaksin

Havahduin tovi sitten siihen, ettemme ole miehen kanssa ottaneet yhtään raskauskuvia, missä olisimme molemmat. Jaakko nyt ei tästä epäkohdasta itse olisi moksiskaan, mutta itse aloin jo panikoida, että vauva syntyy ihan pian ja tietokone on täynnä vain meikäläisen kuvia raskausajalta. Pitihän meidät nyt perheenäkin ikuistaa. Minä, mies ja maha.

No, mitään sen kummempia kuvaussessioita emme kuitenkaan järjestäneet. Jalusta pystyyn puutarhaan ja syreenipuskan eteen tönöttämään kahdeksi minuutiksi. Jaakko ei suostunut edes vaihtamaan urheilusortsejaan ja Addu-logot poistuivat kuvista sitten vasta kuvankäsittelyssä 😉

irejake

Seuraa blogiani Bloglovinissa // Blogit.fi:ssä // Facebookissa // Instagramissa // Blogue.fi:ssä

2 Comment

  1. Eipä meistäkään tainnut tulla yhtään kuvaa miehen ja mahan kanssa. Koiran kanssa kyllä poseerasin 😀 Eka yhteiskuva pojan syntymän jälkeenkin oli vasta 1 kk ikäisenä nimiäisjuhlissa :/ Mutta eipä näitä kannata alkaa murehtimaan. Nyt jo murehdin asioita mitä olisin tämän 2 kk aikana tehnyt toisin ja kun synnytyskään ei mennyt niin kuin ajattelin niin mietin että mitä olisin voinut tehdä toisin…

  2. Pakko sanoa, että on kyllä ihan mahtava tämä sinun blogi 🙂 tulee aina hyvä mieli.
    http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.