Häkellys

Ruotsalainen Caroline Blomst on yksi pisimpään seuraamiani muotibloggaajia. Hänkin sai hiljattain lapsen, Bambi-tyttären. Seuraan Carolinea tietysti Instagramissa ja voitte kuvitella hämmennykseni, kun tämä kuva lävähti feediini:

Kuva sai aikaan voimakkaan tunnereaktion – varsinkin kun omasta synnytyksestä on vain neljä viikkoa. Itse en näin intiimiä kuvaa omasta elämästäni uskaltaisi, enkä ehkä haluaisikaan julkaista, mutta ihailen Carolinen rohkeutta. Upea kuva.

5 Comment

  1. maaaaaarja says: Vastaa

    i follow caroline as well, and i think its fair of her. if your blog involves your children, you accept freebies, do collaborations and promote certain products, you gotta give something back to the readers as well. its the raw truth. i think it would be morally worng, even greedy to hide (i mean hide the face, blur the face etc) the child from the public, yet accept free gifts and use her/him to promote some kind of product….

    1. Well I’m not going to show my child’s face here but I don’t think I’m greed or immoral 😀

  2. Mun huomio ei kyllä kiinnittynyt kasvokuvaan vauvasta, vaan ihan muihin asioihin… Jotenkin jäi vähän sellainen ” too much information”-fiilis tuosta, toki jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee.

    Ja tuo ahneus/moraali-kysymys, voihan niitä tuotteita esitellä/suositella ilman vauvojen kasvojen näyttämistäkin, tuntuu että bloggaajat saavat niin paljon erilaisia tuotteita, joita ei edes ole tarkoitus esitellä käytössä (jalkaraspeista ymmärtääkseni terapiaistuntoihin), joten miten tuo nyt eroaisi siitä… 🙂

  3. Lieneeköhän tästä nousemassa jonkinlainen trendi Ruotsissa, kun nyt Blondinbellakin on päivittänyt kuvan neljän kuukauden takaisesta synnytyksestään…

  4. Oho! Rohkea ja jännäkin veto. Mä en osais edes suljetulle instagram tililleni noin intiimiä kuvaa jakaa. Tosi kaunis ja herkkä kuva kyllä- melkein käsin kosketeltavissa se tuoreen äidin olotila. <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.