Lanttimania

Erilaiset kirjainlanttikorut ovat äitini Ideakoru-merkin uusi hitti! Esittelin aiemmin Ideakorun lanttirannekorun, jossa on tyttöni etunimen ensimmäinen kirjain. Aloin kuitenkin haaveilla siskon innoittamana myös lanttikaulakorusta. Erikalla on lantissaan oma nimikirjaimensa, mutta I niin kuin Irene olisi korussa vähän tylsä, joten minun kaulaani päätyi kaksi lanttia, pienempi ja isompi, jossa on rakkaideni nimikirjaimet.

lantitlantit5 lantit2 lantit4lantit3

4 Comment

  1. Onpa kauniit korut ja kaunis idea 🙂

  2. Tuo on ihana! Juuri pähkäilin ostavani tanskalaisen Jane Koenigin vastaavan, mutta ehkä pitääkin kääntyä kotimaisen puoleen. Superkaunis koru!

  3. Kyllä onkin kauniit, eleettömän simppelit! Ideakorun ihanat tekstirannekorut on olleet jatkuvassa käytössä jo useamman vuoden; täytynee tuossa syksymmällä laittaa tällaiset kirjainlaatat tilaukseen itsellekin, kun käy ajankohtaiseksi… 🙂

  4. Todella kauniit korut. Ja ihana idea laittaa itselle tärkeimpien henkilöiden nimien kirjaimet niihin. Jotenkin hämäävää ettet kerro lapsesi nimeä vaikka ymmärrän hyvin että et halua.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.