Maailman suloisin

Sain hiljattain valita Jollyroom-verkkokaupan valikoimista pari tuotetta ja ensimmäinen valinta oli selvääkin selvempi. Nimittäin ihastuttava Petite Cherie -merkin mooseskori keinutelineellä. Tuo mooseskori on vilahdellut tiuhaan Instagramissa ja etenkin ruotsalaiset bloggaajat ovat tainneet ihastua siihen päätä pahkaa. Minäkin haaveilin siitä jo raskausaikana yhdessä blogikollaasissani.

jollyroommooseskori

Paitsi että kori on suloistakin suloisempi, on se meillä myös tarpeellinen: Sipe kun tykkää nukahtaa lempeään keinutukseen, kuten moni muukin vauva. Kori ja teline ovat tosi kevyitä, joten koko komeuden voi siirtää helposti vauvanhuoneesta makkariin tai olohuoneeseen – missä sitten milloinkin haluaa vauvaa nukutella. Korin voi kuitenkin hankkia myös ilman tuota keinutelinettä tai sitten keinumattomalla telineellä. Värivaihtoehtoina on tuon minun valitsemani valkoisen lisäksi vaaleansininen, vaaleanpunainen, aprikoosi ja kerma.

Tyttö ei tietysti hirveän pitkään mahdu korissa nukkumaan, mutta kori löytää taatusti paikkansa kauniina yksityiskohtana lapsenhuoneesta myöhemminkin. Siellä voi vaikkapa säilyttää tytön nukkeja tai muita leluja.

jollyroom2

Jollyroom tarjosi minulle myös mahdollisuuden järjestää Instagram-arvonnan. Palkintona on Petite Cherie -merkin pussilakanasetti ja hoitoalusta. Voit itse valita mieleisesi kuosin/värin. Näin osallistut:

1. Seuraa Instagramissa minua @irenenaakka ja @jollyroomfi.

2. Jaa kisakuva hashtageilla #mutsiearvonta ja #jollyroomfi avoimella Instagram-tililläsi ja tägää mukaan minut @irenenaakka ja joku ystävistäsi.

3. Aikaa osallistua on tämän viikon perjantaihin 18. syyskuuta.

Onnea kisaan!

jollyroommooseskori3

jollyroom4

jollyroommooseskori2 jollyroom7 jollyrooom

1 Comment

  1. Oi, miten ihana pikkusänky! Tosi kaunis!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.