Kylppäri

Sain viimein napattua kuvat uudenkarheasta kylpyhuoneestamme! Pohjois-Helsingissä sijaitsevan rivaripäätymme muut huoneet oli siis rempattu kivasti ennen kuin kolme vuotta sitten asuntoon muutimme, mutta kylpyhuone oli säilytetty aidossa alkuperäisessä (susirumassa) ysärityylissä. Meille oli alusta asti selvää, että remppaamme kylppärin jossain vaiheessa, mutta harmillista kyllä, projekti venähti ja pahasti. Nyt kylpyhuone on aivan ihana ja molempien mieleen ja harmittaakin, ettemme rempanneet sitä heti! Olisimme viihtyneet kodissamme vielä paremmin nämä vuodet.

uusi4

uusi2 uusi5

Suihku oli ehkä parasta koko kylppärissä ja olen supertyytyväinen päätökseemme. Tämä Gustavsbergin suihku on oikeasti ehkä paras, jossa olen koskaan suihkutellut! Vesi valuu lempeästi laajalle alueelle ja Sipekin tykkää täällä peseytyä 😉 Puupaneelikatto oli remppamiehemme idis – minä olisin todennäköisesti valinnut jonkin perusvalkoisen katon, mutta tämä tuo kaivattua lämpöä huoneeseen.

uusi6 uusi7

DSC_1403[1] copykylpyhuonee

Kalusteet ovat Ikean ensisijaisesti siitä syystä, että ne vain ovat usein yksinkertaisesti tyylikkäämpiä kuin muut. Irrotimme Sniglar-hoitopöydästämme jalat ja asetimme hoitotason pöydälle. Tässä on mukava vaihdella vaippoja.

kylpss kylppis

kylppäriremontti uusi3Mitäs tykkäätte?

5 Comment

  1. Hieno! Ihania graniitin sävyjä. Tuliko otettua ennen-kuvia? Niitä ois hauska nähdä

  2. Onpas kaunista 🙂 mistä tuo pyöreä marmori alusta on?

  3. jennilee says: Vastaa

    Hienolta näyttää! Mekin havahduttiin (myös pohjois-helsingissä sijaitsevan 😉 kotimme kylppäriremppaan vasta esikoista odotellessa. Kiva oli jännnäillä että ehtiikö homma valmiiksi vauvan syntymään mennessä.. noh tyyppi syntyi 42+3 joten huoli oli lopulta aika turha. 😀 huomattiin silloin myös että oli yllättävän vaikeaa löytää hyvää säilytysratkaisua likapyykille. Ns pyykkikaapit oli aika kiven alla. En tiedä missä jengi tänä päivänä säilyttää likapyykkiään kun oli niin haastavaa löytää hyvä ratkaisu. 😀

  4. Ihana tuo kotelo noilla pyykkikoneella ja kuivausrummulla!

  5. Hurjan ihanat myös nuo Mr. ja Mrs. hammasmukit. Ovatko nekin Ikeasta? Mun mielestä Ikea on kauppa siinä missä muutkin, ja jos sieltä löytyy mieleistä niin antaa mennä vaan! Kaunis kylppäri tosiaan 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.