Päivän asu

Olen edelleen ihan potkariäitejä, mutta nautin kyllä vauvan pukemisesta silloin tällöin vähän harkitummin. Tavalliset bodyt (ei-kietaisubodyt) ovat tosin edelleenkin minusta tosi inhottavia. Sipe hermostuu poikkeuksetta, kun sellaista yritän hänelle pään yli pukea. Tuo mummun ostama pilkkubody on kuitenkin niin suloinen, että uhmasin vähän raivareita. Eilen oltiin liikenteessä näissä vermeissä:

vauvvaa

Takki H&M // pipo ja housut Lindex (saatu) // body Lindex

1 Comment

  1. Aivan ihana asu! Harmi kun oli takki jo päässyt loppumaan nettikaupasta. Tykkään kovasti lukea blogiasi varsinkin nyt, kun elämänvaiheet on niin samanlaiset. Meille syntyi tyttö 4.7 ja me mentiin mieheni kanssa naimisiin 20.9.2014! Mikä sattuma.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.