Viikonloppu

Huh, olipahan viikonloppu! Lähdettiin perjantaina pienelle kaupunkilomalle ja hauskaa oli. Bussittelimme Sipen kanssa ensin keskustaan, nappasimme iskän mukaan töistä ja käppäilimme Klaus K -hotellille meikäläisen synttäripäivän viettoon. Illalla treffasimme ystäväni illallisen merkeissä Tony’s Delissä.

Tyttö viihtyi ihan älyttömän hyvin koko pitkän dinnerin ravintolassa. Hän otti matkarattaissaan pienet tirsat ja häntä siirreltiin tiuhaan sylistä toiseen. Seurueessamme oli aika paljon innokkaita sylittelijöitä! Illalla olikin sitten kuulemma aika paljon juteltavaa päivän riennoista, kun mies lähti tytön kanssa hotellille nukkumaan. Itse sain käydä vielä drinkeillä kavereiden kanssa Groteskissa. Hotellin matkasängyssä Sipe nukkui ihan yhtä hyvin kuin kotonakin, vaikka ulkoa kuului ratikoiden kolinaa. Asumme itse aika kaukana keskustasta, joten oli kivaa nukkua yksi yö ihan ytimessä. Suosittelen hotelliyötä tai -viikonloppua omassa kotikaupungissa ihan itse kullekin. Hauskaa vaihtelua.

Suunnittelin, että yrittäisin ottaa tavaksi käydä useamminkin Sipen kanssa jossain ihmisten ilmoilla – kaupoissa ja kahviloissa, kun ensimmäinen ravintolakäyntikin meni niin hyvin. Olisi nimittäin ihanaa, jos tyttö tottuisi menoon ja meininkiin ja hänet voisi ottaa helposti aina mukaan matkaan.

Lauantai-iltana kävimme vielä ihan extempore Iltalehden toimituksessa, kun miehelle tuli äkillinen lyhyt työtehtävä. Sekin reissu meni ihan nappiin, kierrätin vauvaa ja siskoa toimituksessa ja muutamat työkaverit pääsivät moikkaamaan tyttöä ekaa kertaa. Loistoviikonloppu siis! Alla hiukan kuvamateriaalia todisteeksi 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mies syötti tyttöä ja minä miestä 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

viikonloppu

Sain siskolta aivan ihanan synttärilahjan: Naked 2 -luomiväripaletin ja kauan himoitsemani Macin kulmakynän! Lisäksi sisko oli maalannut ihan mielettömän naakkataulun. Nuo kuvissa näkyvät Stokken Crusi-rattaat olen muuten saanut blogin kautta, niistä tulossa postausta asap. Kollaasissa myös siskon lehtikasasta riehaantuntu Papi-koira!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.