Poks

Meikäläisen selkä sanoi sopimuksensa irti toissapäivänä ja sillä tiellä ollaan edelleen. Yritän palailla koneen ääreen heti kun selkä sallii. Sitä ennen menoa voi seurailla Snapchatissa: irenenaakka. Koittakaa te muut mamat pitää ne imetys- ja vauvankantoasennot sen verran inhimillisinä, ettette joudu samaan jamaan.

4 Comment

  1. Jos lääkäri määrää lääkkeitä niin hänen velvollisuus on Lactbasesta tarkastaa lääkkeiden sopivuus imetyksen aikana. Myös apteekeissa on pääsy ko. tietokantaan. Vaikka paketissa lukisi ettei saa/suositella imetystä niin se ei ole koko totuus. Koska eihän lääkkeiden vaikutuksia voi testata imetyksen aikana, Lactbaseen on ilmeisesti kerätty enemmän käytännössä tullutta tietoa.

    1. En ole ollut lääkärissä vielä tämän asian tiimoilta :/ katsotaan miten tämä etenee 🙁

      1. Toivottavasti paranee nopeasti. Kannattaa kokeilla osteopatiaa jumeihin, ymmärtääkseni sitä voi tehdä ihan akuuteissakin tilanteissa. Itse oon saanut ison avun siitä oman jumissa olevan kropan kanssa. Esim mommy&me:ssä ollaan erikoistuttu lapsiin ja raskauden aikaisiin ja jälkeisiin tiloihin. (Ei ole maksettu mainos mutta kerran käynyt siellä vastasyntyneen kanssa). Tsemppiä!

  2. Hei! Olethan huomannut muuttuneet Snapchatin käyttöehdot. Sovellus näemmä nykyisin omistaa kaikki kuvat ja sää käyttää niitä mihin haluaa?

    http://www.telegraph.co.uk/technology/news/11966036/Snapchat-just-reserved-the-rights-to-store-and-use-all-selfies-taken-with-the-device.html

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.