Päivän asu

Lindexin vauvanvaatteet ovat ihan yliedustettuina Sipen vaatekaapissa. Johtuu osaksi siitä, että ovat niin suloisia ja osaksi siitä, että meikäläisen vauvanvaateshoppailut ovat kaavaa nopsasti yhteen kauppaan samalla, kun hoidan muita asioita ja yhtä nopsasti kotiin. Odotan jo kovasti, että tyttöä saisi alkaa kantaa kantorepussa kasvot menosuuntaan ja että hän voi matkata rattaissa istuvammassa asennossa. Sitten häntä voisi paremmin ottaa vaikka mukaan kauppoihin. Hän on nimittäin niitä tyttöjä, jotka mieluummin katselevat uusia maisemia kuin äidin naamaa tai vaunujen kattoa.

asuu

Sukkikset, mekko ja karvaliivi Lindex // kengät Minna Parikka

7 Comment

 1. Bongasin eilen teidät erään ostoskeskuksen liikkeen kemppariosastolla. Ite oltiin kassalla. Oli just semmonen fiilis et melkein moikkaan ja tuun juttelee ku nään tutun. Mut sit tuli mieleen et enkä tunnekaan 😀 jätänpä rauhaan 🙂

  1. Hei mä taidan muistaakin teidät, katselin sinne teidän suuntaan just kun olitte kassalla? Jaakko suihkutteli siinä jotain pahanhajuista hajuvettä itseensä 😀 Ilman muuta olisit voinut moikata, tosin olisin voinut kyllä ujouttani mennä lukkoon mutta ei se mitään 😀 hehee

   1. Kyllä, katseemme kohtasivat 😉 Oltiin miehelle ostamassa uutta hajua. Niin on hajuaisti herkistynyt että oli hankala löytää hyvää ilman sitä tiettyä hajua mikä nyt ei omaan nenään sovi 🙂

 2. Apuva miten söpis!

 3. Voi, kun on söpö tyyli Sipellä. Ostatko koskaan kirpputoreilta vaatteita tytölle :)?

  1. Mä en ole nyt ennättänyt kirppareille, eli olen hakenut vaan tarpeeseen kaupasta/tehnyt täsmäiskun Lindexille silloin tällöin 🙂 mutta Sipen molemmat mummit ovat kyllä ostaneet paljonkin vaatteita tytölle kirppiksiltä!

 4. Voi Sipeeee! Niin liikkis! <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.