Ihmisten ilmoilla

Olimme keskiviikkona koko perheen voimin shoppailemassa Jumbossa. Olen vähän huono lähtemään mihinkään vauvan kanssa, sillä kuvittelen aina etukäteen kaikkia ongelmia, joita on tai voi olla, kun lähtee vauvan kanssa pienemmällekin reissulle. Nyt päätin kuitenkin ottaa itseäni kunnolla niskasta kiinni: mitään sen kummempaa ei nimittäin kauppakeskuksessa voi tapahtua, kuin että tyttö kyllästyy, alkaa kitistä ja sitten menemme takaisin autoon ja ajamme muutaman kilometrin matkan kauppakeskuksesta kotiin. No biggie. Parhaassa tapauksessa kaikki menee hyvin, saamme shopattua tarvittavat kamat tytön köllötellessä tyytyväisenä rattaissaan ja totumme vauvan kanssa kulkemiseen entistä enemmän.

Meidän tyttö vieläpä selvästi tykkää siitä, että lähdemme pois kotoa – puhumattakaan äidistä. Tälläkin kerralla Sipe piti silminnähden uusista ihmeellisistä maisemista ja äänistä. Stokkelta saamissamme Scooteissa hän näkee hiukan ympärilleen ja katseli mielellään ostarin menoa. Alle kuuden kuukauden ikäistä vauvaa tulisi Scooteissa pitää makuuasennossa rattaisiin kuuluvassa pussissa/kopassa, mutta tiedän, ettei Sipe viihtyisi kuumassa kopassa sisätiloissa. Niinpä laitoin hänet ikärajasta huolimatta turvasolkiin ilman koppaa – makuuasentoon edelleen toki. Tyttö on selvästi todella kuumaverinen: kerran erehdyin pukemaan hänet autoon bodyn ja housujen lisäksi fleecetakkiin ja sain lopulta kiskoa hikisenä kiljuvan tytön bussipysäkillä pois turvakaukalostaan ja riisua hänet bodysilleen. Tarpeeksi kevyt vaatetus on siis ainakin meillä kaiken a ja o, kun lähdemme kotoa.

Kuis teillä? Ollaanko teillä jatkuvasti menossa vauva kainalossa vai viihdyttekö vain oman kodin suojissa?

kollaas

Green Hornet pitää aina saada, kun ohitan Jungle Juicen! Jumbon Lindexiltä puolestaan tarttui mukaan jouluinen haalari.

 

7 Comment

  1. Eikös nuo rattaat ole Stokken Scootit? Crusit on ne täysikokoiset yhdistelmävaunut 🙂

    1. Äääh mulla menee nuo nimet aina sekaisin! Kiitos pikaisesta huomautuksesta, korjattu on 🙂

  2. Mua oikein rupesi naurattamaan Sipen kuumaverisyys, sillä oma tyttäreni (1kk) on samanlaista sorttia. Yritin kapaloida tyttöä, jotta hän nukkuisi rauhallisemmin (kädet vispaa unissa ihan mahdottomasti), mutta lopputuloksena oli hiestä märkä kiljuva tyttö. Ja kapalointi tehtiin vain lakanalla…

  3. Meillä myös lapsi on kuumaverinen! Ja teillä on myös Kirre-kirahvi unirätti? Mistä niitä saa edelleen? Meillä on samanlainen ollut käytössä kohta 2-vuotta ja se on ihan harmaa ja entä jos se häviää, apuaa haluaisin ostaa toisen varalle! Katsoin teidän shoppailu-snäpit, näytti mukavalle. 🙂

    1. Kälyni taisi ostaa sen meille jo n vuosi sitten! Näin muistelisin, itse en ole sitä ostanut.

  4. Hei, söpö tuo piparkakkuhaalari. 🙂 Meillä ollaan menossa useampana päivänä viikossa ja näin on ollut ihan alusta asti. Ihan turhaan stressaat vauvan kitinöitä kaupoilla, elämäähän se vain on. 🙂 Jos alkaa tylsistyttää niin sitten vaan johonkin ravintolaan/kahvilaan ja leikit ja ruokailut kehiin ja shoppailu taas sen jälkeen jatkukoon.

  5. Mä päätin melko alkuun leikkauksesta toivuttuani että liikun paljon vauvan kanssa kotoa, kun viihdyn ihmisten ilmoilla. Oonkin sitten imettänyt prisman käytävällä ja ikean mallihuoneessa sekä kiidättänyt niskasta kakkaa pursuilevaa vauvaa verkkokauppa.comin invavessaan, mutta hengissä ollaan 😀 Jumbossa on muuten todella kiva lastenhoitohuone- tai no, ei ne nyt älyttömän kivoja ole missään, mutta siellä on huomioitu imettäjät verhoin ja sohvin. Siks me viihdyttiinkin pienen vauvan kanssa kauppakeskuksista parhaiten Jumbossa 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.