Dementiaa-a-aa

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää viikonloppua!

imetysdementia

Ihan puhdasta pyykkiä tuli ilman pesuainettakin. // Poltin tutit pohjaan. Eikä siinä kaikki. Poltin melkein pohjaan toisenkin tuttisatsin (eka meni toki roskiin), onneksi mies huomasi ottaa ajoissa pois liedeltä. // ”Mihin mä laitoin sen kananmunan, se oli ihan äsken mun kädessä??” Löytyi tunnin päästä hoitopöydältä…

Sellaista.

7 Comment

  1. Voi apua!! Onneks ite oon säästyny aika vähällä. Pieniä unohduksia onneks. Tuntuu että miestä vaivaa dementia ja joku ettei vaan ymmärrä välillä kun sille jotain puhuu. On vissiin niin rankkaa töissä että kotona aivot on narikassa.

  2. Luulin että olen ollut ainoa joka on polttanut äitiyshormoneissa ja väsymyksessä tutit pohjaan. Niin ihanaa lukea etten ole ollut ainoa. Pelästyin kyllä totisesti ja sen jälkeen mies hoiti steriloinnit.

  3. Viikonlopun piristysruiske!! Kananmuna oli paras:)

  4. Katsoin, että melko paljon sulla pesuainetta pesupallossa. Suomalainen pehmeä vesi ei tarvitse niinkään paljon, mitä pullon kyljessä suositellaan. Katsopa, paljon on vaahtoa koneessa vielä viimeisessä linkouksessa, jos noin paljon laitat ainetta pesukoneelliseen. Olen todennut puhtaan pyykin tuloksen about puolella tuosta määrästä.

  5. Been there, done that! 😀 Hyvää viikonloppua! 🙂

  6. jennilee says: Vastaa

    En pääse tästä nyt yli… kananmuna hoitopöydällä! :’D

  7. Ihana lukea muidenkin unohduksissa! Ite unohdin vasta osoitteeni ärrällä.. Ihan hirveetä, mietin hetken, että voiko tätä edes laittaa imetyksen ja kuusiviikkoisen plus uhmaikäisten piikkiin ?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.