Laukkukaunotar

Ihan täysin ohi topicin menee tämä, mutta ainakin osa lukijoista oli myötämielinen asukuvien suhteen, joten isketään kehiin meikämamman tyyli kera uuden fäshön-panostuksen. Olen ennenkin maininnut hurahtamisestani nettikirppari Vestiaire Collectiveen ja hehkutan kyseistä putiikkia taas. Luulen että tulen tekemään design-ostokseni hamaan loppuun asti second handina, sillä se on hauskaa, eettistä ja edullista. (Lue myös Sipen hoitolaukusta, jonka ostin Vestiairesta).

Tiedättekö sen tunteen, kun tekee kirpparilla hyvän löydön? No sellainen tunne tuli, kun löysin klassisen Balenciagan Cityn nelosella alkavalla summalla Vestiairesta. Klikkasin bägin samantien itselleni ja pian tuo kaunotar olikin Suomessa, meikäläisen hyppysissä. Siitä lähtien en ole muita laukkuja taas käyttänytkään.

En varsinaisesti olisi tarvinnut juuri tämäntyyppistä laukkua kokoelmiini (etsin ryhdikästä pikkulaukkua), mutta tiesin, että tähän veskaan kannattaa panostaa. Se on nimittäin miellyttänyt muotikuvissa silmiäni jo vuosia, joten voin olla varma, että tykkään Citysta vielä pitkään. Esimerkiksi Wangeihini olen tällä hetkellä hiukan kyllästynyt, mutta Chanelin 2.55 taas ei varmuudella koskaan pitkästytä muotisilmääni.

balenciaga3 – kopiobale4 – kopio

Epäilin ihan hiukan, onko anthracite-väri aivan paras mahdollinen, mutta kun näin värin livenä, tiesin että parempaa laukkua ei olisi voinut värinsä puolesta tulla vastaan. Mustia laukkuja minulla jo on, tumma harmaa puuttui ehdottomasti kokoelmistani.

bale6 – kopio Takki ja kengät Zara // housut Lindex // kollari H&M // laukku Balenciaga/Vestiaire Collective
balenciagacity – kopio balenciagacity2 – kopio

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.