Uusi tukka

Blogiyhteistyö

tukka3

tukka4

Vihdoin ja viimein tukkani on taas kuosissa! Värjäytin kuontaloni ennen viimeviikkoista kampaamokäyntiä häiden aikaan syksyllä 2014. Raskausaikana uskalsin ottaa tukkaan vain kevyen sävyn, josta ei ole ollut tietoakaan pitkään aikaan. Minun oli tarkoitus saada uusi väri ja leikkaus jo ennen joulua, mutta Sipe sairastui juuri silloin, kun minun piti istuksia luottokampaajani tuolissa.

Olen käynyt Pin Up Hairin Johannalla blogiyhteistöiden merkeissä jo pitkään enkä kertakaan ole joutunut pettymään. Johanna on aivan äärimmäisen tarkka ja kuuntelee asiakkaansa toiveita. Hän ei tee mitään ennen kuin on aivan varma, mitä asiakas uudelta tukaltaan toivoo. Hän varmistaa lisäkysymyksillä, että on ymmärtänyt oikein ja näyttää vielä sävykartalta hiusvärin tai värit, joita on asiakkaalleen suunnitellut. Tämä käytäntö sopii minulle hyvin, sillä en ole koskaan halunnut antaa kampaajalle vapaita käsiä. Minulla on aina jokin idea itselläni. Varmasti Johannalta silti luonnistuisi myös vapaat kädet -tyyli! Jos jonkun antaisin oman tukkani laittaa vapaaseen tyyliin niin valitsisin varmasti juuri Johannan. Luotan häneen kampaajana kuin kallioon.

Nyt seuraa muuten niin karmivaa kuvamateriaalia, että ihan hävettää. Omalle tukalleen tulee aika sokeaksi. En osannut juuri edes hävetä ihan järkyttävän kaameaksi päässyttä lettiäni, kunnes sitten kun näin tuon ennen-kuvan. Tukassani oli parikymmentä senttiä haperaa latvaa ja väri, joka ei enää ollut mistään kotoisin. Mikähän tuo väri ylipäätään on – sille ei ole edes nimeä. Ennen ja jälkeen siis, olkaa hyvät:

tukat

Toivoin Johannalta mahdollisimman luonnollista sävyä. Sellaista, ettei tyvikasvua tarvitsisi olla heti värjäämässä. Maantienvärinen tukka on toden totta ihan vakavasti otettava tukkasävy tätä nykyä! Ihan ihka oma sävyni voisi olla aika tunkkainen ja raskas, värjätty luonnollinen on syvempi ja kauniimpi. Suunnittelin ensin latvaan aika vaaleaakin ecaille-raitaa, mutta päädyimme tasaisen ruskeaan. Ehkä kesäksi sitten sitä blondimpaa? Johanna värjäsi sekaan jo nyt hiukan vaaleampaa, mikä tekee kokonaisuudesta elävämmän. Väri oli täsmälleen sellainen kuin toivoin sen olevan! Ja se on luottokampaajassa parasta – lopputulos on juuri sellainen kuin etukäteen ajattelikin.

Pituutta pätkäistiin ihan reippaasti pois ja nyt mitta on trendikäs lob eli pitkä polkka. Hiukset näyttävät välittömästi paksummilta ja parempikuntoisilta, eikö? En edes ymmärrä, miten olen jaksanut niin pitkää tukkaa vuosikaudet. Tämä on sata kertaa helpompi ja skarpimpi. Tukka kuivuu hetkessä, mutta sen saa edelleen helposti ponnarille, mikä on minulle elinehto. Pituutta on vielä riittävästi kivoihin kampauksiinkin. Täydellinen mitta siis.

tukka1b tukka2 Yleisesti ottaen hiukseni ovat nyt (raskauden jälkeen) selvästi huonommassa kunnossa kuin aiemmin: niitä lähtee ja katkeilee runsaasti. Näissäkin kuvissa näkyvät katkeilleet suortuvat. Mutta kunnon freesaus teki kokonaisuudesta selvästi kauniimman. Jopa asut ja meikit näyttävät heti paljon paremmilta, kun tukka on kunnossa!

Ja hei, kuinka ihana oli hemmotteluhetki kampaajalla vauva-arjen keskellä! Muotilehti toisessa kädessä ja cappuccino toisessa. Kun joku laittaa hiuksia. Ihan täydellistä.

tukka5

Haikaileeko joku muu luonnollisen hiusvärinsä perään? Entä kuka on havainnut pitkän polkan ihan parhaaksi mitaksi?

tukka88

Pin Up Hair

Sepänkatu 9
00150 HELSINKI

hairpinuphair@gmail.com

Varaa aika tästä tai soittamalla numeroon 040 9636557. Muista kysyä Johannaa!

8 Comment

 1. Mulla on viimeiset 2-3 vuotta ollut menossa oman värin kasvatusprojekti, joka, luojan kiitos, alkaa olla päätöksessään. Vielä pitäisi käydä napsimassa kuivat latvat (latvat joopa joo, varmaan 10 cm sais ottaa kuivia pois… :D) veke ja sitten olis oma väri päässä. 🙂 Ja tuo lob on ihan loistava pituus, kun sen saa kiinnikin. 1-vee naperon kanssa elintärkeä juttu, koska äiskän hiuksista on ilmeisesti superhauska kiskoa…

 2. Hieno tukka, mutta kyllä tuo on minusta vielä sellaiset 15-20 cm etäisyydellä long bobista 😉 Joka tapauksessa onnistunut kampaamokäynti!

  1. hehhee, vähän samaa mietin 🙂 tuo on mielestäni ihan vaan pitkä tukka. onnistunut lopputulos silti ehdottomasti!

   1. Kaisa V. says: Vastaa

    Joo, mietin samaa. Kaunis tuo on, mutta ei todellakaan pitkä polkkatukka, vaan ihan pitkä tukka.

    1. Minunkin mielestäni on kyllä kaukana ”pitkästä polkasta”, on ihan normi puolipitkä malli 🙂

 3. Hei! Anteeksi tämä kysymys ei liity tähän postaukseen. Joskus vanhan blogisi vanhassa postauksessasi muistan hämärästi, että vinkkasit (hormonaaliseen) akneen kokeiltavaksi sinkki-tabletteja. Haluaisin kysyä, että muistatko yhtään, kuinka nopeasti huomasit käytön aloittamisen jälkeen tuloksia?

  Olen nyt syönyt sinkkiä kohta kolme viikkoa. Huomaan ehkä jotain pientä eroa entiseen, mutta poikaystäväni vakuuttelee rehellisesti näkevänsä ihoni kunnossa selkeitä paranemisen merkkejä 😀 Haluan nyt kokeilla kaikkea mahdollista ennen kuin menen ihotautilääkärille :/ Otan kaikkia vinkkejä vastaan!

  1. Muistan kyllä että aika nopeasti alkoi tilanne parantua! Kannattaa kokeilla myös teepuuöljyä 🙂

   1. Kiitos paljon vinkistä!! 🙂 En oo ennen teepuuöljystä kuullutkaan. Näpyille ennen nukkumaan menoa tms?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.