The Pakkaus 2016

Pääsimme tänään Sipen kanssa kurkkimaan vuoden 2016 äitiyspakkaukseen ensimmäisten joukossa tulevan blogiyhteistyön tiimoilta. Uuden pakkauksen sisältö julkistetaan perjantaina ja minäkään en saa siitä hiiskua etukäteen mitään muuta kuin että hyvältä näyttää!

Tapasimme Kelan pääkonttorilla myös lempibloggaajani Kasper Strömmanin, jonka kirjoituksia jaan Facebookissa varmaankin joka toinen päivä. Kasperilla on vajaan viikon vanhempi poika kuin meidän Sipe. Olen sanonut jo pitkään, että Vuoden vauvassa on jotakin samaa kuin ulkonäöllisesti kuin meidän tytössä ja minusta oli hauskaa, että Kasperkin huomasi saman, vaikken siitä mitään sanonutkaan.

blogiinkasper

En muuten tiennyt, että Kelan pääkonttori on ihan turistinähtävyys. Rakennuksen ja sen sisustuksen on suunnitellut Alvar Aalto.

kela2 kela4 kela23

Muistakaa olla kuulolla perjantaina: silloin Kela tekee Periscope-lähetyksen uudesta pakkauksesta (Kela Periscopessa, aika edistyksellistä) ja minäkin postailen teille ajatuksia siitä heti aamulla.

Ps. Täältä löytyy omia mietelmiäni meidän viime vuoden pakkauksesta.

2 Comment

  1. Ihanaa innolla odotan perjantaita,uutta pakettia onkin jo täälä odoteltu hetkisen. Kiva saada sinunkin mielipiteet ja vihdoin laittaa pakkaus tilaukseen juhannusvauvallemme. 🙂

  2. Täällä myös innolla odotellaan uuden pakkauksen julkaisua. Monena vuotena on saanut ihastella äitiyspakkauksia, mutta siihen ihasteluun se on sitten jäänyt. Toivottavasti tänä vuonna sellaisen saan…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.