Ihmisten ilmoilla

Me ollaan Sipen kanssa pikkuhiljaa alettu valloittaa maailmaa, kun tyttö on ruvennut viihtymään vaunuissa olemisesta ihan hereilläkin. Perjantaina kävimme moikkaamassa Polhem PR:n tyttöjä ja pyörähtämässä Stockalla. Ihan piti kuvat ottaa todisteeksi. Ihanaa, kun ei jännitä enää turhaan liikkumista ihmisten ilmoilla vauvan kanssa. Ihan muina mammoina vain imettelin ja vaihtelin beben vaippoja Stockan lastenhoitopisteellä. Kyllä se vapaus sieltä koittaa, kun vauva vähän kasvaa – tämä tsempiksi juuri äideiksi tulleille.

Olkaa kuulolla huomenna: käsittelen juuri kotikuvia, joita napsin tänään! Meidän koti on nimittäin menossa myyntiin. Ennen mitään myynti-ilmoituksia ajattelin laittaa matalan majamme tänne teidän nähtäväksenne, jos joku teistä sattuisi innostumaan tai tietämään jonkun, joka etsii kotia.

Kuvat Erika

1 Comment

  1. En itse muista koskaan pelänneeni lähteä liikkeelle pienenkään vauvan kanssa, mutta muistan kyllä sen syyllistäminen määrän, kun näin tein. Että taasko te olette menossa ja eikö se voisi kotonakin olla. Ja siis selvyydeksi, ihan korkeintaan pari kolme kertaa viikossa lähdettiin esikoisen kanssa ihmisten ilmoille, käytiin vaikka ruokakaupassa, jotta nähtiin ”elämää”, jota ei mökissä metsän keskellä näkynyt.

    Sisarusten kanssa olikin sitten vapaampinhenkisesti liikkumaan. Vanhempien lasten imussa sai vauvankin kanssa lähteä pois kotoa.

    Nauti nyt, kun kulkeminen on helppoa ja rattaissa viihdytään. Taaperolla voikin taas tulla sellainen ”kävelee itse” vaihe, jolloin rattaita protestoidaan ja kovasti.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.