Ihanaa naistenpäivää!

blogiin

Laitoin naistenpäivän kunniaksi tytölle parhaat päälle ja otettiin pitkästä aikaa oikein kunnon potrettikuvia. Samalla muuten muutama sananen noista kukista! Eivätkö olekin kauniita? Vielä viikko sitten ajattelin, että muovikukat ovat about kauheinta, mitä kaupasta voi ostaa, mutta sitten tajusin, että ne ovat ihan in nykyään. Esimerkiksi ihana Katja myy niitä putiikissaan, jonne pitäisi päästä asap käymään. En ole ennättänyt Korkeavuorenkadulle vielä, mutta bongasin nämä Pentikin kukat Stockalla pyörähtäessäni. Olen vannoutunut leikkokukkafani, mutta aika onneton pitämään kukista huolta. Leikkokukkanikin nuupahtavat heti, kun en jaksa olla veitsimässä uutta imupintaa tai vaihtamassa vesiä. Laadukkaat muovikukat ovat tosi kauniita ja menevät varmasti monille ihan täydestä. Ajattelin, että näihin kannattaa panostaa, koska ne maksavat itsensä takaisin nopeasti. Muutama Alepasta ostettu leikkokukkakimppu on jo kalliimpi kuin ikuinen muovikukkakimppu.

blogiin1 blogiintt blogiiny

blogh

Mekko Lindex (saatu) // maljakot Hemtex // pupu ja kukat Pentik

4 Comment

  1. Tosi nättejä ovat, mutta miksi tekokukkia ei voisi ostaa vaikka eivät olisikaam ”in”? Tarviiko kaikkien hankintojen olla aina tavallaan jonkun toisen hyväksymiä?

    1. Ei tietenkään, tarkoitin että nyt kun ovat ”in” niitä saa laadukkaina laadukkailta brändeiltä ja niihin törmää sattumalta Stockalla. Tuntuu, että ennen tekokukka tarkoitti vain jotain etäisesti oikealta kukalta näyttävää muoviroinaa krääsäkaupassa.

  2. Mä rakastan leikkokukkia, mutta kyllä ne vähän turhan pian tuppaa nuupahtamaan, vaikka niitä kuinka pätkisi ja vesiä vaihtelisi. Tekokukista en tykkää, mutta onhan ne hirveän käteviä, jos jostain löytyy oikein aidon näköisiä. Yksi kysymys tuli mieleen, kun katselin noita sun kuvia: voiko tekokukkia laittaa veteen? Meneekö ne siitä jotenkin huonoksi (homehtuu?)? Näyttäishän ne kukat paljon aidommilta, jos maljakossa olis vettä pitämässä ne ”elossa” 😀

    1. Mietin ihan samaa, että pitäisi laittaa vielä veteen 😀 eiköhän tuo muovi sen kestäisi.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.