Lempparikosmet

Nyt kun suistuin vähän tänne kosmepurkkien esittelyn suuntaan muutenkin, niin heitän kehiin saman tien tämän hetken suosikkikauneustuotteeni.

tuotteetkasvot

Body Shopin Oils of Life -tuotteet* ovat jääneet käyttöön jouluisen kamppisen jälkeen. Erityisesti kasvoöljy ja -rulla ovat tulleet jäädäkseen. Olen ihastunut myös uuteen Body Shop Drops of Light -seerumiin*, jolla läträilen päivittäin. Käyttämäni kasvovoide ja silmänypärysvoide vaihtelevat aika paljon; vielä ei ole löytynyt sellaisia, joita en vaihtaisi mistään hinnasta. Nyt esimerkiksi käytössä Lumene Sensitive Touch SOS -voide*, jota sisko aina jaksaa kehua ja Lumene LAB -silmänympärysvoide*. Meikit muuten pesen _aina_ apteekin SebaMed Face & Bodylla, mutta en tajunnut tähän kuvata jättipurkkia. Tehostan puhdistusta nykyisin aina misellivedellä, jonka teho on taattu. Nyt käytössä on Madaran Multi Action Micellar Water, jonka tilasin heräteostoksena samalla, kun täydensin Sipen Cocoa & Plum Creamy Oil -varastoja parilla putelilla.

tuotteet1

Vartalonkosteutukseni pelastus on ehdottomasti Vaselinen Intensive Care Spray Moisturiser, jota olen aiemminkin kehunut. Olen aivan superlaiska vartalon ihon rasvaaja, joten tämä suihkutettava tuote on minulle ihan ehdoton. Kropan kosteutukseen kuluu tällä pari hassua sekuntia. Yksi ehdottomista ulkonäköni pelastajista on myös Lumene Self Tan Face Cream*. Pysyttelen aina suojassa auringolta, mutta pieni päivetys raikastaa kyllä kummasti ilmeen. Käytän tätä ympäri vuoden. Kuivia korppukäsiäni olen nyt jonkin aikaa rasvaillut Body Shopin hamppukäsivoiteella*. Tykkään kovasti tuoksusta ja purkista!

tuotteethiukset

Hiusteni luottotuotteiksi ovat valikoituneet nämä putelit (jep, hukkaan aina korkit kaikista purkeista). Moroccanoilin Root Boost* on sopivan kevyt muotoilutuote arkeen. Käytän tujumpaa muotovaahtoa sitten spesiaalitukkatilanteissa. Saman merkin kiiltosuihke* on sekin arkeni pelastus, kun hiuksia ei oikein jaksa hoitaa. Se tuo kiiltoa tukkaan. Nyt lyhyemmässä tukassa olen käyttänyt taas enemmän suolasuihkeita, jotka takkuunnittavat pitkän tukkani mutta luovat nyt vain kivaa rapsakkuutta lyhyemälle kuontalolle. Nyt käytössä Cutrinin Arctic Ocean Fresh -suolasuihke*. Kuivasampoota olen käyttänyt siitä lähtien, kun ne kauppojen hyllyille lävähtivät. Ilman en pärjäisi, sillä hiukseni rasvoittuvat todella nopeasti enkä haluaisi olla pesemässä ihan joka päivä tukkaa. Biozellin kuivashampoo on hyväksi havaittu. Kuvan purnukoista kuitenkin kaikista tärkein on L’anzan Healing Strenght -silkkiseerumi*. En voisi elää ilman siloittavaa tuotetta, sillä tukkani on ihan järkyttävän takkuuntuvaa sorttia. Tavallista poispestävää sampoota ja hoitoainetta ei nyt ole tässä esitelty, sillä nämä tuotteet vaihtuvat tiuhaan. Näissäkään en ole löytänyt mitään ihan ehdotonta päivien pelastajaa.

tuotteet6

Mutta tämä. Tämä! Ihmettelin kampaajalleni, miten ihmiset ovat ennen tulleet toimeen ilman Tangle Teezer -harjaa*? Varsinkaan me takkutukat. Tai lapset?? Kuinka monilta lasten kyyneleiltä tämä maailma olisi säästynyt, jos tämä harja olisi keksitty joskus kivikaudella? Onkohan joku ehdottonut TT:n keksijälle esimerkiksi Nobelin rauhanpalkintoa? En todellakaan käytä enää muita harjoja. Kerran kaikki kolme Tangle Teezeriäni olivat hetken hukassa (!) ja yritin saada hiuksiani auki vanhalla harjallani. Eihän siitä mitään tullut.

tuotteetglam GlamGlown naamiot ovat taas luokkaa en luovu koskaan. Youthmud Tinglexfoliate Treatment -naamio puhdistaa ja kuorii iiihanasti kasvot ja sen jälkeen levitetty Thirstymud Hydrating Treatment -kosteusnaamio tekee ihosta aivan täydellisen kosteutetun pitkäksi aikaa. Kalliitahan nämä hypetetyt naamiot ovat, mutta niitä kannattaa hamstrata esim. lentomatkoilta. Kanarian-reissullamme ostin lentokoneesta neljä purkkia, jolloin sain yhden muistaakseni 26 euron hintaan. Pari purkkia minulle, yksi kaverille ja yksi siskolle. Sokoksella näistä joutuu pulittamaan 50 euroa per kappale.

suosikit

Yksi suosikkikauneustuotteistani löytyy muuten parhaillaan myynnissä olevasta maaliskuun LivBoxista, joka on täytetty bloggaajien lemppareilla. Minun toiveestani pakkaukseen pääsi Eucerinin sävyttävä aurinkovoide kasvoille suojakertoimella 50*. Etenkin matkalla on kätevää, kun samasta tuotteesta löytyy aurinkosuoja ja ihon väriä tasoittava ja kevyesti tummentava sävy. Tämän otin muuten nyt jo käyttöön, kun kevätaurinko alkaa paistaa.

*saatu blogin kautta

9 Comment

 1. Pauliina says: Vastaa

  Oon ollu sinun lukija jo tosi pitkään, iltalehden blogista alkaen. Sinun blogia on tosi mukava lukea, kiitos siitä! Tämä kyssäri ei täysin liity tähän aiheeseen, mutta kysyn kuitenkin. Kirjoittelit raskausaikana, että käytät jotakin öljyä (oliko bio-oilia?) estämään raskausarpia. Oon siis ite nyt raskausviikolla 20 ja tiedustelisinkin, että milloin aloit käyttämään sitä? Kiitos jo etukäteen 🙂

  1. Ihanaa että olet pysynyt matkassa mukana! 🙂 Joo mä käytin bio-oilia ja toisinaan edelleenkin sillä rasvailen, tosi hyvä öljy muutenkin. Mä en muista ollenkaan koska aloitin muttaa kannattaa ehdottomasti ihan heti vain alkaa rasvailla! Ei siitä ainakaan mitään haittaa ole! 🙂

 2. Lauralarppa says: Vastaa

  Terve! Mistä olet tilannut Madaran tuotteita? Ajattelin tilata pian syntyvälle vauvallemme tuota kehumaasi voidetta, kun en sitä paikallisesta Ruohonjuuresta löytänyt 🙂

 3. Tuota maaliskuun livboxia ei voi enää tilata. No huhtikuun boxissa on varmasti myös kivoja tuotteita! 🙂

  1. Äh no voi buu, olin myöhässä 🙁

 4. Törmäsin joku aika sitten Idan blogiin, hän kirjoitti että Tangle Teezerissä saattaa olla haittapuolikin:
  http://blogit.kauneusjaterveys.fi/idaiholla/hittiharjan-haitat/

  Itselläkin on käytössä TT satunnaisesti (satunnaisesti koska omalla kohdalla en huomannut että mistä harjan hypetys oikein johtuu, ei muodostunut lemppariksi mutta jäi kuitenkin osittain käyttöön), mutta en ole siis itse kiinnittänyt huomiota hiusten katkeiluun. Näköjään tää on näitä jotka toisilla toimii ja toisilla ei 🙂 eikä varmaan kaikilla hiukset katkeile samaan malliin, kannattaa vaan seurailla jos sattuu olemaan hiusten kasvatusoperaatio meneillään 🙂

  1. Mä en ole huomannut mitään tuollaista ja olen käyttänyt jo vuosia! Ja aiemmin oli tosiaan megapitkä tukka.

 5. Mä en tajua, miksi ihmiset eivät _kampaa_ hiuksiaan 😀 Mulla on siis takkujen selvityksessä apuna harvapiikkinen kampa. Luonnonharjaksisella harjalla sitten harjaan ja silotan tukkaa.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.