Yogaiaa oman kodin rauhassa

Kevät on uusien alkujen aikaa. Täälläkin on laitettu elämäntavat remonttiin, hoideltu selkää kuntoon, treenattu, vähennetty reilusti sokeria ruokavaliosta ja syöty muutenkin terveellisemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyö Yogaian kanssa tuli siis kuin tilauksesta. Olen aina ollut kiinnostunut joogasta ja harrastanutkin sitä säännöllisen epäsäännöllisesti jo varmaan 15 vuotta. Muistan, ettei teini-ikäisenä aloitetut joogatunnit pikkukaupungin kansalaisopistossa villasukat jaloissa vielä ihan saaneet kipinää syttymään, mutta viimeistään superrankat bikram-sessiot saivat meikäläisenkin vakuuttuneeksi, että jooga voisi olla se minun tapani treenata ja pitää huolta kropastani.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen opetellut treenaaman kotioloissa, mutta valehtelisin jos väittäisin, etten kaipaa jotakuta ohjaamaan treenejäni. Kotioloissa liikkuessa tulee usein lipsuttua eikä treenistä saa niin paljon irti, kun kukaan ei ole kertomassa, mitä tehdä seuraavaksi. Yogaia-kotijoogapalvelu on siksi oivallinen ja ainakin minulle suorastaan pakollinen väline kotona joogaamiseen. Sen avulla voi yhdistää kotitreenin joustavuuden ja ohjatun liikunnan tehokkuuden. Itse en tykkää treenata kellontarkasti, vaan silloin kun itselleni sattuu milloinkin sopimaan. Etenkin näin vauva-arjen keskellä on kiva valita itse ajankohdat treenille eikä esimerkiksi liikuntakeskuksen tuntiaikataulun mukaan. Jooga- ja muita treenitallenteita on maailmassa pilvin pimein, mutta Yogaia ei missään nimessä ole pelkästään niitä. Yogaian livetunnit ovat nimittäin käynnissä reaaliaikaisesti ja ohjaajan kanssa voi kommunikoidan chatin välityksellä. Siis voi vaikka laittaa kameran päälle ja saada henkilökohtaista ohjausta! Voi tätä nykyaikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täytyy muuten myöntää, että kuvittelin Yogaian olevan pelkästään kotijoogaa, mutta palvelusta löytyy paljon muitakin tunteja, jopa kahvakuulaa, mikä yllätti minut täysin. Kun selasin ensi kerran tuntivalikoimaa, sormeni alkoivat oikeasti syyhytä: koska saan aloittaa!? Kahvakuula on yksi suosikkitreenimuodoistani ja nyt aion ehdottomasti viimeinkin hankkia kuulat kotiinkin. Valikoimista löytyy myös ohjattua putkirullausta, raskaus- ja äitijoogaa sekä ah, minulle niin rakasta pilatesta. Selkäjumpat tulevat myös takuulla käyttöön, sillä noidannuoli tuli jälleen kuvioihin liian rajun hieronnan jäljiltä. Aion kokeilla myös minulle ihan uutta juttua: meditointia. Sitäkin löytyy ohjattuna Yogaian valikoimista. Olen jo pitkään haaveillut, että oppisin tyhjentämään mieleni ajatuksista, jotka sinkoilevat levottomina päässäni vielä iltamyöhään ja pitkittävät nukahtamista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Osallistu kotijoogaretriittiin!

Yogaiassa järjestetään 22.-24. huhtikuuta Detox-joogaretriitti. Käyttäjät voivat siis pyhittää kokonaisen viikonlopun puhdistavalle joogalle: aloittaa aamun Detox Flow’lla, kartuttaa tietoa luentojen parissa ja rentoutua illalla palauttavalla joogalla. Joogaretriitin aikana joogaajille jaetaan myös vinkkejä ja reseptejä kehoa puhdistavaan ruokavalioon. (Täältä lisätietoa retriitin tuntivalikoimasta)

Vaikka en ole koskaan ollutkaan mikään varsinainen himojoogaaja, joogaretriitit kaukomailla ovat aina jotenkin kiehtoneet minua. Kuinka ihanaa olisi unohtaa aivan täysin arkinen aherrus, pitää kunnon someloma ja keskittyä vain ja ainoastaan itseensä, omaan kehoonsa ja sen hyvinvointiin. Puhdistaa kroppa ja mieli. Täydellistä! Ehkä teen sen vielä joskus. Ehkä voitan Yogaian arvonnasta joogaloman Marokkoon! Kaikkien kotijoogaretriittiin osallistuneiden ja sinne kavereita somessa kutsuneiden kesken nimittäin arvotaan joogaretriitti Marokkoon kahdelle. Palkinto sisältää kolmen yön yöpymisen junior suitessa kahdelle henkilölle.


Ilmaiskoodi!

Suosittelen ihan täydestä sydämestäni testaamaan Yogaian tunteja. Koodilla DETOX2016 sekä uudet että vanhat jäsenet saavat seitsemän päivää ilmaista Yogailu-aikaa (uudet jäsenet saavat vielä lisäksi normaalin seitsemän päivän kokeiluajan). Käy siis rekisteröitymässä TÄSTÄ ja aloita treeni vaikka saman tien.

Tässä kohdin nimittäin tekosyyt treenaamattomuuteen alkavat olla aika vähissä. Eikö muka ole aikaa? Puoli tuntia saa ihan jokainen revittyä päivästään treeniin, etenkin kun ajankohdan saa valita itse. Ovatko rahat vähissä? Ilmaisjakson jälkeenkin kotijooga on puoli-ilmaista verrattuna varsinaisten joogasalien hintoihin. Omistatko ainoastaan kauhtuneita pieruverkkareita etkä kehtaa treenata niissä? Ei haittaa, voit joogata vaikka alasti oman kodin rauhassa.


Minun Yogaiani

Kotitreeni on pienen lapsen äitinä kaivattua omaa aikaa ja omaan itseen keskittymistä. Siihen kuuluu rauhallinen talo, rentoutuminen ja hiljaisuudesta nauttiminen: Jaakko on lähtenyt tytön kanssa vanhemmilleen ja minä saan joogata rauhassa. Surautan itselleni vihersmoothien tai -mehun ja nautin täysin rinnoin omasta ajasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

yogaiasmoothie

Tämä vihreä terveyspommi rakentui näistä palasista (kokeile vaikka retriittisi aikana!): yhden limen mehu, kiivi, avokado, pari desiä vihreää teetä, muutama ruusukaali ja pinaattikuutio pakkasesta, makeuttamiseen vähän esimerkiksi hunajaa/siirappia, itse käytin hillamahlaa. Lisäksi joukkoon kannattaa heittää jotakin proteiinia, joista ihan ykkösenä meikäläisellä hamppu jauheena tai rouheena.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat Erika Naakka

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

6 Comment

  1. Mä aloitin just ton Yogaian, niin loistava!!! Päivä 27 jo tänään menossa 🙂 Oon ihan koukussa. Jooga ja venyttelyt on ollu hyviä, kahvakuula myös! Neljä lasta ja vuorotyö ,niin tällainen on enemmän kuin tervetullut vaihtoehto. Toistaiseksi ainakin vain positiivista sanottavaa yogaiasta, suosittelen! Liikuntakipinän sytytti täällä!

    1. Mahtavaa kuulla!

  2. […] viikon varrella huomata kuinka bloginaapurini Emma, Irene ja Iida kertoivat teille tästä viikonlopusta joogailun parissa? Bellablogien ja Yogaian kampanjan […]

  3. Minulle ilmoittaa että koodi on vanhentunut? 🙁

    1. Selvitetään! Kiitos kun ilmoitit

    2. Koodin pitäisi toimia, kun testasimme. Kun lisäät tuotteet koriin ja aktivoi koodin? Ilmoita jos ei edelleenkään toimi?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.