Torstain tyyli

Äääk nyt tuntuu, että tunnit loppuvat vuorokaudesta vähän kesken: jatkuvat näytöt vievät ison siivun ajasta juuri nyt ja blogi on jäänyt hunningolle, anteeksi siitä. Luonnoksissa on jo joitakin ajatuksia syksyisestä paluustani töihin ja tytön päivähoidosta. Lisäksi näin kevään tullen sisäinen muotibloggaajani nostelee taas vimmatusti päätään ja haluaisi esitellä teille asujaan. Ensi viikolla toivottavasti vähän helpottaa ja pääsen taas kunnolla blogin pariin. Sitä ennen nakkaan kehiin Sipen julkaisematta jääneet asukuvat. Jaloissa on kummitädin Thaimaan-tuliaiset. Uumoilen, etteivät ihanat tossut mahdu kesällä enää jalkaan, joten otamme nyt kuvien muodossa niistä kaiken irti.

eppeff

blogiinTO3blogiintooo

Mekko Lindex (saatu) // kengät Thaimaan-tuliaiset

2 Comment

  1. En ymmärrä miksi piirrät aina tytön silmien kohdalle sydämiä yms. Miksi et haluaisi näyttää minkä näköinen E on?

    1. Suojelen tällä tytön yksityisyyttä 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.