Huhtikuun parhaat

Menneen kuun kivat pähkinänkuoressa:

kollaasi3

Täydennystä Nyx-huulipunakokoelmaan Amsterdamin ja Abu Dhabin muodossa. Paras huulipuna ikinä ja saa tällaisenkin laiskan meikkaajan innostumaan huulten punaamisesta. Ei tarvitse nimittäin päivän aikana hirveästi lisäillä! // Olen innostunut myös näin hippasen jälkijunassa contouringista. Sain Erikalta Nyxin Wonder stickin ja Nyxiltä testiin tuon Conceal, Correct, Contour -paletin. Näillä saa aika hyvää jälkeä. Tykkään ehdottomasti tehdä korostuksia ja varjostuksia mieluummin voidemaisilla tuotteilla. // Kävimme juhlistamassa kaksivuotiasta kummipoikaa, joka on myös Sipen serkku. Ihanaa, kun tyttökin alkaa ymmärtää lasten kanssa leikkimisen päälle pikkuhiljaa. Ja ihanaa, kun on serkkuja! Minulla on vain kolme itseäni reilusti vanhempaa serkkua, joiden kanssa ei lapsena oikein tullut vietettyä aikaa. Ihan hassua, että joillakin on useita kymmeniä serkkuja. // Tytöstä on kovaa vauhtia kehkeytymässä huippuvalokuvaaja (kaikkien muiden supertalenttiensa lisäksi). Hän otti ihan itse tuon kuvan äidistään, kun tämä vaihtoi vaippaa. // Relaxi! Huhtikuun ja monen muunkin kuun parhaita juttuja. Käyn muutamankin kerran kuussa hieronnassa Malmin Relaxilla. Kaikki hieronnat ovat puoleen hintaan, kun ostaa vuoden kanta-asiakaskortin. Olen nautiskellut tuolla moooonesti kokovartalohieronnoista ja halvoista hinnoista.

kollaasi1 Ruusut ovat taas alkaneet tuntua freeseiltä! Nyt näyttöjen aikaan meillä on ollut koko ajan pari kimppua leikkokukkia kotona. Ihan erilainen fiilis kämpässä. // Tyttö kasvattaa päähänsä kunnon pehkoa! // Olemme Jaakon kanssa innostuneet Hälsans kökin kebabista. Siis jopa Jaakko tykkää tästä soijavalmisteesta. Seuraava ruokainnostuksemme on toivottavasti paljon puhuttu nyhtökaura. // Siis tämä tyyppi! Se on alkanut tanssia! Nauroimme ihan katketaksemme, kun tyttö alkoi ensimmäistä kertaa pyörittää peppuaan musiikin tahdissa. Nyt nämä muuvsit lähtevät välittömästi käyntiin, kun jostain kuuluu musiikkia. En oikeasti ennen edes tajunnut, että ihmisellä tosiaan on rytmi veressä. Siis että alamme ihan luonnostaan jossakin vaiheessa tanssia ilman, että joku näyttää mallia! // Yksi kivoimmista fiiliksistä, kun terassi kylpee auringossa. Ilmeisesti myös koiran mielestä. Grillikausi on tietenkin jo avattu! // Viimeisimmän viikkodinnerin ruokana olivat tacot ihan supermegaextrakorianterilla!

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.