Kolme raitaa

Viime kuun paras ostos: Addun treenitrikoot. Näissä olen viilettänyt nyt pari viikkoa putkeen. Menivät trenssin kanssa vappujuhlinnoissa, hupparin kanssa vaunulenkillä ja rennon kolitsin kanssa, kun pyörähdimme äidin ja Sipen kanssa sushilla keskustassa. Astetta fashionimman tyylin saa aikaan, kun yhdistää treenitrikoot pilottiin. Hintakaan ei päätä huimannut, parikymppiä Budget Sportista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilotti on nyysitty siskolta, sillä päätin viimeisimmän pilottivillityksen aikaan, etten hanki sellaista omaksi. Päättelin, että pilotti on yhden kauden juttu ja joutaa kirppiskassiin ennemmin kuin huomaankaan. Olisi kuitenkin ihan hyvin voinut panostaakin, pilotista näyttäisi tulleen ihan klassikko, joka on pitänyt pintansa jo monta sesonkia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erikan kanssa kuvatuista asuseteistä aina viimeinen kuva on joku sekoilukuva. Yleensä täysin julkaisukelvoton, mutta näistä kuvauksista jäi käteen ihan hauska vika foto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATrikoot Adidas/Budget Sport // pilotti Zara // kengät Adidas // t-paita Balmain for H&M // laukku Rebecca Minkoff

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

2 Comment

  1. Kiva asu! Pitäisiköhän itsekin hankkia nuo trikoot… viimeistään raskauden jälkeen. Asiasta toiseen: mainitsit joskus että tarkistit tyttäresi nimen yleisyyden jostain rekisteristä. Mistä se mahtoi olla?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.