Lauantain tyylit

Äitienpäiväpostauksessa vilahti minun ja tyttäreni asut lauantailta, jolloin kävimme lounastamassa Tuusulan Mankelissa. Täytyy myöntää, etten ole ollut kauhean innostunut näistä kesäkeleistä – tuntuu että kevät meni ihan ohi! Minusta kevät on parasta aikaa pukeutumiselle ja toukokuu onkin lempiaikani vuodesta. Tykkään kun nilkat voi jo paljastaa, mutta ettei pitkähihaisessa tule kuuma. Takinkin heittäisin mieluusti vielä harteilleni, mutta nyt olen jo vähän tuskastunut yli 20 lämpöasteissa. On tietysti ihanaa, kun pukemista inhoavaa lasta ei tarvitse enää juuri pukea.

asu3

Hotelli Krapin pihapiiristä Tuusulassa löytyvä ravintola Mankeli oli muuten aika ihana! Suosittelen.

ejaäiti asu4

Äiti: Paita ja housut H&M // kengät ja korvikset Zara // laukku Chanel

Tytär: Housut Lindex (saatu) // paita 2nd hand Lindex // kengät Minna Parikka

1 Comment

  1. Onpas tyylikäs parivaljakko! Etenkin tuo sinun paitasi on tosi kivan näköinen. 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.