Hyvä tukkapäivä!

Good hair day, every day and all day, sanaili Erika, kun mietin postaukselleni otsikkoa, hehee 😀 Olen ollut tosi tyytyväinen reippaasti lyhennettyyn tukkaani ja mietin itse asiassa, että sitä voisi pätkäistä vieläkin lisää. Se on niiiin paljon helpompi kaikin puolin. Kampauksia on iisimpi tehdä ja kuivaamiseen menee puolet vähemmän aikaa. Ja pidempi ja tuuheampi tukka kun on vain parin klipsauksen päässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen käyttänyt klipsipidennyksiä jo vuosia, välillä enemmän ja välillä vähemmän säännöllisesti. Minulla on takana muutama todella epäonnistunut pidennyskokeilu: teippipidennykset sulivat kiinni päähäni ja ompelupidennyksistä aiheutuneet rastat veivät ison osan tukastani mukanaan. Viimeisimpien pidennysten jälkeen päätin, etten enää koskaan liimaa tai ompele mitään tukkaani. Klipsipidennykset kun ovat kaikin puolin ”pysyviä” pidennyksiä järkevämmät. Ne eivät rasita tukkaa ja niitä ei tarvitse kantaa mukanaan koko ajan. Ne saa päähän silloin kun niitä kaipaa ja esimerkiksi yöksi ja suihkun ajaksi pois. Hintaakin on huomattavasti vähemmän kuin parin kuukauden välein uusittavilla teippi- tai sinettipidennyksillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisimmällä kampaamokäynnilläni pituutta lähti reilusti pois ja samalla mallista tuli paljon aiempaa tasaisempi. Oletin, etteivät klipsit sovi tähän malliin, sillä tasaisen oman tukan raja näkyisi turhan selvästi pidennystukan lomasta. Päätin kuitenkin kokeilla, kun yhdysvaltalaisesta Irresistible Me -nettikaupasta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, haluaisinko testata heidän tuotteitaan.

Suorassa kampauksessa tasaisen oman tukan ja pidennystukan välisen rajan toki huomaa, mutta kiharretuissa hiuksissa omat kutrit sujahtavat pidennyksen sekaan täysin luonnollisesti. Tilasin omat pidennykseni suht sokkona sävyssä medium brown ja valintani sattui osumaan aivan täydellisen nappiin. Kyseinen sävy on aivan yksi yhteen omani kanssa! Sain käyttööni 20 inchin mittaisia Silky Touch -hiuksia ja tällaisen kampauksen niillä sai aikaan:

Ennen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jälkeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clip-init pelastavat kyllä tukkakriiseiltä. Pidennykset tuuhentavat nirunarutukkani melkoiseksi leijonanharjaksi, joka käy sellaisenaan juhlakampauksesta. Näitä kuvia katsellessa ei ihan heti arvaisi, että kärsin synnytyksen jälkeen kamalasta hiustenlähdöstä. Suosittelen siis vahvasti myös muille mamoille, jotka ovat menettäneet ison kasan tukkaansa vauvavuoden aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pidennysten hinta määräytyy hiusten laadun, pituuden ja puntin painon mukaan. Signature Weft -tukkaa saa jo tosi edullisesti, mutta erityislaadukkaasta Royal Remysta saa pulittaa jo reilusti enemmän. Kaikki pidennykset näyttäisivät olevan muuten juuri nyt alessa Irresistiblen nettikaupaussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nudee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Millaisia kokemuksia muilla on pidennyksistä? Pysyvistä tai väliaikaisista?

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

3 Comment

  1. Upeat hiukset! Ja luonnollisen näköiset.
    Leikkasin loppuraskaudessa hiukset lähes olkapäämittaan ja ajoittain kaipaan pitkiä hiuksia paljon… Muttei ole tullut klipsit mieleenkään.
    Riittääkö hiuksiin siis yksi tuollainen 67$ pakkaus? Oletko kihartanut pidennyksiäkin?

    1. JOo kyllä riittää, mut mitä painavamman satsin ottaa, sitä tuuheampi tietysti on lopputulos 🙂 Tuossa mun pituudessa eli 20 inchissä ei ookaan muuta valinnanvaraa kuin se yksi grammamäärä.

  2. On kyllä niin kauniita kuvia taas että! Ja siis kaunis kuvattavakin, ehdottomasti!

    Mulla on ollut vaikka mitä pidennystä, niin teippiä kuin sinettiäkin ja sitten luottoklipsit joita värjäsin varmaan viisi kertaa aina omiin hiuksiini sopiviksi. Nyt taitavat olla tiensä päässä, säilytän niitä jos vaikka naamiaisiin tai kuvauksiin tarvitsee eikä hiuksen kunnolla ole väliä. Rakastin aina hiustenpidennyksiäni, mutta kyllä siinä oma hius kärsi joka kerta. Ja oman hiuksen kasvettua jonkin verran tuli heti pidennyksistä mielestäni suttuisen näköiset kun ne ei olleetkaan tyvessä kiinni. Tietenkin silloin poistettiin ja nostettiin niitä. Mutta klipsien kannalla olen nyt, ihan sen helppouden ja hellävaraisuuden takia 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.