Neljä kolmella

Sähköpostiini pamahti eilen tieto, että Booztilla on viikonlopun ajan Osta 4, maksa 3 -päivät ja tarjoukseen kuuluu aika kivoja merkkejä. Lapsille Geggamojaa, Moloa, Benettonia ja muita huippumerkkejä. Aikuisten puolella taas Rebecca Minkoffia, Marimekkoa, Calvin Kleinia, Filippa K:ta, Gannia sekä Dolce & Gabbanan, Fendin ja RayBanin aurinkolaseja.

Sain tästä tarjouksesta itse nyt pienen hepulin, sillä tuotteiden joukossa on monia juttuja, jotka ovat keikkuneet ostoslistallani pitkään. Muiden muassa Gannin ihana pörrötakki ja Rebecca Minkoffin klassikkolaukku, joka siskoltakin löytyy. Näistä jokaisen kelpuuttaisin omaan virtuaaliseen ostoskoriini:

Itselle:

kollaaaasi

 Trenssitakki Ganni // aurinkolasit Fendi  // laukku Rebecca Minkoff // pitkä paita Hunkydory // sininen neulemekko Ganni  // mekko Marimekko // toppi Calvin Klein // ruskea pörrötakki Ganni  // rannekoru Sophie by Sophie // mustat nyörikengät Ganni // valkoiset tennarit Ganni // korvikset Sophie by Sophie

Tytölle: 

kollasi

Harmaa college-paita Name it // valkoiset tennarit Hummel // sortsit PETIT by Sofie Schnoor // pinnit Mango Kids // pinkit ananashousut Freds World // musta lintuhaalari Livly // pupu Livly // hedelmämekko Molo // harmaat avokkaat Living Kitzbuhel  // koirahaalari PETIT by Sofie Schnoor // mustat kumpparit Molo // toppatakki Molo // kirsikkahousut Freds World // aurinkolasit Little Marc Jacobs // panta Mango Kids //

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.