Vintage-löytöjä

Tämä asu on jäänyt pyörimään luonnoksiin jo toviksi, kun se vaikutti lämpimien ilmojen aikaan niin ei-ajankohtaiselta. Ilokseni takkikelit tulivat kuitenkin takaisin. Kuvissa näkyvä takki on yksi parhaista kirppislöydöistäni ikinä. Samantyyppisistä sai viime keväänä pulittaa ketjukaupoissakin toistasataa ja tuon nappasin mukaani kympillä (!) Malmin Pöytäparkista. Ja onnekseni 70-luku mokkapintoineen on tänäkin kesänä ajankohtainen.

Laukku taas on sekin vintage-löytö vuosien takaiselta Miamin reissulta. Se on nyt laukkukokoelmieni ainoa LV-monogrammiveska, sillä myin hiljattain pikkuisen Evan Vestiairessa. Ostin laukun vuonna 2009 Roomasta noin 350 eurolla ja nyt joku osti sen minulta käytettynä 515 eurolla. Ihan omien laukkuhaaveideni vuoksi täytyy toivoa, etteivät design-laukkujen hinnat enää kovin paljon jatkaisi nousuaan! Haluaisin löytää Evan tilalle jonkin LV:n, joka sopisi paremmin sekä arkeen että juhlaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

huivi4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mokkatakki 2nd hand

Neule H&M (cashmerea, samantyyppinen täältä)

Farkut Monki (samantyyppiset täältä)

Kengät Acne Studios (samantyyppiset hapsuilla täältä)

Huivi H&M 

Laukku vintage- Louis Vuitton (samantyyppinen vintage-LV täältä)

*POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ*

2 Comment

  1. Kertoisitko lisää tuosta Vestiairessa myymisestä? Itsellä on myynnissä mm. Balenciagan laukku, jolla taitaisi olla paremmat markkinat ulkomailla. Siksi siis kiinnostaa.

    1. Se on sujunut ihan näppärästi! Tietysti ottavat siivun välistä, joten siinä mielessä parempi jos saa itse myytyä. Itse en kuitenkaan välttämättä uskaltaisi ostaa ihan randomilta yksityismyyjältä luksuskamaa. Vestiairesta taas uskallan, koska tsekkaavat aitouden. Kannattaa katsoa sivuilta vielä lisätetoa käytännön asioista, mut mulla sujunut myynnit hyvin. Voin siis suositella!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.