Nyhtis!

Tätä on odotettu! Vietimme nimittäin viikonlopun Harjavallassa ja saimme viimein äidin kokkailemaa nyhtökauraa. Yritimme metsästää kyseistä sapuskaa tovi sitten Stockalta, mutta hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Uusi Suomi-innovaatio kiinnostelee ainakin Helsingissä niin paljon, että kaupat ovat joutuneet myymään ei-oota aluksi. Harjavallan K-kaupasta nyhtistä on saanut, mutta nyt taisi sieltäkin loppua, koska ostimme varmaan tusinan paketteja tänne meille.

Kiikutamme pari pakettia Helsinkiinkin ja yritän loihtia jonkin reseptin nyhtiksen ympärille. Eilen söimme ihan perisuomalaista karjalanpaisti/käristys-tyyppistä ruokaa muuseineen ja hölskytyskurkkuineen. Ja oli hyvää! Ihmeellistä että tähän safkaan on saatu sisällytettyä proteiinia enemmän kuin missään jauhelihoissa tai rahkoissa on. Viimeinkin vegeillekin kunnon bodariruokaa jos niikseen tulee! Ja bodareille vegaaniruokaa 😀

Kommenttiboksiin saa jättää parhaat nyhtisreseptit!

nyhtis

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.