Lähempänä unelmaa

Nyt, kun sopimukset on allekirjoitettu, uskallan ehkä viimein kertoa, että meidän asunto on myyty. Olen myös ihan varovasti alkanut haaveilla tulevasta omakotitalostamme, vaikka sen suhteen ei olla vielä allekirjoitettu mitään. Unelmointi on kuitenkin parasta ja siksi olen antanut itselleni luvan suunnitella loppuvuodesta (toivottavasti) valmistuvan talon sisustusta.

Sisustuskuume onkin ollut aaaaivan uusissa sfääreissä viime aikoina. Olen haaveillut kaikesta ei-todellakaan-valkoisesta ja ei-todellakaan-skandinaavisen-yksinkertaisesta. Pinterest-boardini ovat kokeneet ihan täydellisen muodonmuutokset ja nyt ihailen kaikkea persoonallista ja värikästä. Jopa ennen vihaamani pinkki on tullut mukaan sisustusunelmiini. Niin vahvasti, että kehitin sille oman taulunkin Pinterestiin.

Ehkä vähän huolettaa sisustusmaun totaalinen täyskäännös: onko tämä vain trendien perässä juoksemista, haluanko muutaman vuoden päästä vaihtaa kaiken valkoiseen? Sain kuitenkin varmuutta uuteen ostoslistaani Alexan blogista. Alexalla on nimittäin tapahtunut samanlaista käännöstä värikkäämmän sisustuksen suuntaan kuin minulla ja hänen äitinsä diagnosoi asian sisustusmaun kypsymiseksi eikä suinkaan trendiksi. Että vaalea sisustus on epävarmuutta omasta mausta. Oma äitini tosin vähän lyttäsi tämän analyysin ja sanoi, että olihan minulla ennen vaaleaa kautta ihan supervärikäs kausi (toim. huom. maalasin esimerkiksi erään kotini keittiön seinän fuksialla). Taidan kuitenkin nyt luottaa Alexan äitiin ja jatkaa unelmointia värikkäästä kodista. Etenkin tummansininen, pinkki ja kulta, messinki ja kupari kiinnostelevat….

kollaasiss

Siniset KORISTETYYNYT Ellos // KYNTTILÄLYHDYT Ellos // KATTOVALAISIN Ellos // Bourgie-PÖYTÄVALAISIN Finnish Design Shop // kullanväriset ATERIMET Ellos // fuksiainen Pouf-RAHI Zocohome // SOHVA Ellos //

Tuo Elloksen vaalea sohva on niin ihana, että varmaan tilaan sen sekopäissäni kohta, vaikka olemme syksyllä kolme kuukautta ”kodittomia”.

kollaasissusystu

TAULU Ellos // KRISTALLIKRUUNU Ellos // marmoripintainen SOHVAPÖYTÄ Room21  //  roosa TYYNYNPÄÄLLINEN Ellos  // Beni Ourain –MATTO Zocohome // MALJAKKO Ellos // TORKKUPEITTO Ellos // TUOKSUKYNTTILÄ Ellos // musta DAYBED Stockmann //

Kannattaa muuten huomata, jos innostuit jostakin Elloksen tuotteesta, että uutena asiakkaana saat peräti 40 prosentin alennuksen* kalleimmasta tilaamastasi tuotteesta. Aion itse käyttää tuon alen johonkin ihanaan lamppuun!

*Tarjousehdot: Edut koskevat uuden asiakkaan uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Olet uusi asiakas, jos et ole tilannut Ellokselta 30.6.2014 jälkeen. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Edut ovat voimassa 3.7.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

1 Comment

  1. Itse rakastan myös värejä! Pohja saa olla vaalea mutta haluan paljon väriä myös sekaan! Pidän todella Tilda Bjärsmyrin sisustuksesta mutta myös Susanne Histrup ja Petra Tungården inspiroivat!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.