Nyt on hevosvoimia!

Yhteistyössä Rawmixin kanssa. Postaus sisältää alennuskoodin verkkokauppaan.

Kerroinkin jo raakakakkupostauksen yhteydessä, että meidän keittiössä tönöttää tätä nykyä tehosekoitin, joka on varmaan ainakin kaksi kertaa isompi kuin edellinen. Blenderipäivityksen yhteydessä myös tehot kertautuivat, en edes tiedä kuinka paljon, mutta paljon. Rawmixiltä saamassani punaisesta paholaisesta, eli uudesta blenderistäni löytyy jopa hevosvoimia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innostus uuteen sekoittajaan tuli tosiaan raakaleipomisharrastuksen aloittamisen myötä. Kakkujen pähkinäpohjia ei oikein tavallisilla markettiblendereillä saa tehtyä. Vanha pikkublenderini teki juuri ja juuri smoothiet, jos lisäsi tarpeeksi nestettä, mutta pähkinätaikinat olisivat olleet sille kirjaimellisesti aivan liian kovia paloja purtavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rawmixissä on kaksi hyvää puolta eikä muita oikeastaan tarvita. Se on tehokas ja edullinen. Edullinen tehoihinsa nähden siis, tokihan Prismasta halvempia löytyy. Raxmixissä on siis peräti 2,5 hevosvoiman ja 1800 watin moottori, joka pyörii 36 000 kierrosta minuutissa. Sekoittaja kelpaa siis myös ammattilaisille. 289 euron hinta on kuitenkin selvästi pienempi kuin mitä muista näin tehokkaista kojeista saa pulittaa. Esimerkiksi monien raakaleipurien suosima Vitamixin blenderi kustantaa 600-700 euroa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole testannut (ainakaan pidempiaikaisesti) juuri muita tehosekoittimia kuin piskuista vanhaa OBH Nordicaani ja Rawmixiä, joten en pysty vertailemaan laitetta esimerkiksi muihin supertehokkaisiin laitteisiin, mutta kuten sanoin, hinta tässä ainakin on kohdillaan. Vaikka nestemäiset smoothiet ja keitot saa pyöräytettyä pienempitehoisillakin vempeleillä, on aika mukavaa, kun sitä mössöä syntyy melkein mistä vain, oli nestettä sitten vähän tai paljon. Äsken rouhin paholaisellani kolme desiä kokonaisia manteleita ilman nestettä. Asia, jota ei olisi tapahtunut vanhalla tehosekoittimellani. Smoothieiden jäiset raaka-aineet taas vain ihanasti rusahtavat kannun pohjalla. Ai että, kyllä nyt kelpaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kunnon blenderi on innostanut kokkailemaan harva se päivä. Markettiblenderillä hermot menivät saman tien, mutta tällä olen surauttanut raakakakkupohjien ja -taikinoiden lisäksi jo monet smoothiet ja keitot. Seuraavaksi voisi muussata jotain ihanaa tytöllekin! Rawmixin kannu on muuten paljon isompi kuin vanhan sekoittajan, plussaa siitäkin, ainakin minun käytössäni. Voi tehdä yhdellä kerralla ison satsin vaikkapa juuri keittoa.

Sain Rawmixiltä teille 10 prossan ALEN laitteeseen KOODILLA mutsie. Jos siis olet vailla tehokasta blenderiä tai olet esimerkiksi kiinnostunut raakaleipomisesta, tämä ale kannattaa hyödyntää. Punaisen laitteen lisäksi valikoimissa on valkoinen ja musta blenderi. Laitteen voi maksaa myös osamaksulla ja siinä on 21 päivän tyytyväisyystakuu. Muovikannu on BPA-vapaa. Rawmixin saa tilattua täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kuvissa valmistamme siskon kanssa suosikkiviher-smoothietani, johon voi oman maun mukaan sekoitella päärynää, (jäistä) pinaattia, limeä, inkivääriä, ananasta (purkistakin käy), hamppuproteiinia ja vihreää teetä (tai mehua) sekä etenkin tähän vuodenaikaan kuusenkerkkää! Kuusenkerkkiä kannattaa keräillä pakkaseen talteen syksyn ja talven varalle. Ihanaa, suomalaista superfoodia parhaimmillaan: ne sisältävät flavonoideja, kalsiumia, mangesiumia, C-vitamiinia, A-vitamiinin esiastetta ja kaliumia. Muista kuitenkin kysyä maanomistajalta lupa keräämiseen, sillä jokamiehenoikeus ei ulotu kerkkiin asti.

1 Comment

  1. Itellä on myös OBH nordican masiina ja kieltämättä kyllä siihen hermot saa menemään. Kone hurraa ja hurraa muttei kunnolla sekoita ja juurikin tuo mistä mainitsitkin, jossei nestettä oo tarpeeksi niin paikoillaan se seos siinä möllöttää :’D ja lopuksi laite kuumiaa ja alkaa haista epäilyttävältä..

    On ollut myös suunnitelmissa paremman laitteen osto, mutten pidä tuollaisesta blenderin ulkonäöstä mitä suosittelit. Onkin hankala yhdistelmä hienon näköinen, tehokas ja halpa.. Ehkä vielä jokupäivä löydän :’D

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.