Iho kesäkuntoon

Yhteistyössä Dui Clinicin kanssa. Postaus sisältää alekoodin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogejani pidempään seuranneet tuntevat kamppailuni iho-ongelmia vastaan. Olen siis kärsinyt vuosia hormonaalisen aknen kanssa ja kokeillut melkein kaikkea lääkkeistä hoitoihin selättääkseni sen. Alkuraskauden aikaan iho oli karseassa kunnossa, mutta silloin en jaksanut kauheasti välittää koko asiasta, yritin vain selvitä elämästä raskauspahoinvoinni kanssa. Raskauden puolen välin paikkeilla ihon tilanne parani ja imetyksen alettua se suorastaan hehkui. Imetyshormonit sopivat siis erityisen hyvin iholleni vaikkeivät pääkopalleni.

Tällä hetkellä ihotilanne on ihan siedettävä, vaikka näppyjä ilmaantuu säännöllisesti kierron mukaan. Mihinkään järeämpiin keinoihin en nyt ole siis turvautunut, koska ihoasiat eivät ole nyt päällimmäisenä mielessä. Olen itse asiassa unohtanut jopa syödä päivittäisen sinkkiannokseni, vaikka sinkki onkin tunnetusti tehnyt iholleni hyvää. Ihoni on kuitenkin melkein aina laikukas, vaikkei finnejä olisikaan, sillä näpyt jättävät pitkäksi aikaa punaisia arpia jälkeensä.

Näin hiljattain pitkästä aikaa ihanaa Dui Clinicin Lauraa, joka on alkanut tuoda maahan Your Tea -luomuteetä. Sain itse testattavakseni Tiny Tea -detox-teetä, Skin Magic -ihoteetä sekä finniarpia hoitavaa Red Scar -seerumia. Innostuinkin uusista tuotteista sen verran, että päätin ottaa taas ihan asiakseni hoitaa ihoani paremmin ja pyrkiä eroon arvista. Olenkin nyt lipitellyt kuuliaisesti teetä ja yrittänyt muistaa sivellä etenkin leuan ja otsan iholle seerumia aamuin illoin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauran ohjeistuksella juon nyt ensin Tiny Tea -teetä, jonka tarkoitus on puhdistaa suolistoa, joka puolestaan vaikuttaa ihon kuntoon. Teen ainesosien (mm. oolong-tee, kassiakasvin ja retiisin siemenet) pitäisi aktivoida ruuansulatuselimistöä ja suoliston toimintaa ja sitä kautta siis puhdistaa myös ihoa. Puhdistuskuurin jälkeen alan juoda Skin Magic -teetä, joka sisältää mm. aloe veraa, lakritsijuurta ja mooseksenpalavapensaan kukkia. Ainesosia on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä muun muassa akneen, ihottumiin ja hormonaalisiin iho-oireisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luotan länsimaiseen lääketieteeseen ja tiedän, että on iho-ongelmia, joihin ei auta muu kuin äärimmäisen tuju lääke. Lievien ja vaikeiden iho-ongelmien välissä on kuitenkin alue, jolla kannattaa reippaasti kokeilla, millainen vaikutus esimerkiksi ravitsemuksella ja erilaisilla hoidoilla voi itselle olla. Olen yleensä vahvasti tietynlaista terveyshörhöilyä vastaan ja luotan yleensä vain vahvaan tieteelliseen näyttöön. Iho on kuitenkin todella mystinen elin, eikä tiedekään ole oikein onnistunut selvittämään, mikä sen ongelmiin saattaa auttaa. Pronutritionist kasasi hiljattain yhteen tutkimustuloksia ruokavalion yhteydestä akneen. Tuosta yhteenvedosta voi päätellä, ettei ole mitään yhtä oikeaa totuutta. Jollakin auttaa joku ja toisella toinen. Kiinalainen lääketiede on osin uskomushoitoa mutta osin esimerkiksi akupunktion teho on tieteellisestikin todistettu. Olen itse saanut akupunktiosta apua niskajumeihin, joten siksi olen aika avoimin mielin kokeilemassa kiinalaisten keksintöjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihana Dui-hoito

Samalla kun kävin hakemassa teeboksit itselleni Hakaniemen hoitolasta, Laura teki minulle ihanan Dui-kasvohoidon, joissa kävin muutama vuosi sitten tiuhaan. Dui Clinique -hoidot perustuvat menetelmän kehittäjän Audrey Wongin mielenkiinnon kohteisiin: kiinalaiseen lääketieteeseen ja yrttiparantamiseen. Hoitomenetelmän tarkoitus on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja ja normalisoida nestekiertoa.

Noin tunnin kestävä hoito koostuu useasta eri vaiheesta. Aluksi Laura tekee matalataajuusvirtalaitteellaan lymfasuoniston mukaisen sivelyhieronnan, jonka jälkeen aktivoidaan tiettyjen sisäelinten akupunktiopisteitä. Tämän jälkeen käsitellään ihon varsinaiset ongelma-alueet, kuten rypyt, couperosa, näpyt, pigmenttiläiskät tai arvet. Lopuksi Laura valitsee asiakkaalleen tämän ihotyypin mukaisen naamion ja tekee kasvohieronnan. Voin luvata, että tuossa kohtaa tekee mieli ottaa hoidopöydällä tirsat!

Olen testannut lukuisia kasvohoitoja elämäni aikana ja Dui on minusta ehdottomasti paras. Se on ihanan hemmotteleva ja sen hoitavan vaikutuksen huomaa välittömästi. Suosittelen hoitoa etenkin ennen tärkeitä tapaamisia tai juhlia, sillä hoito saa ihan todella ihon hehkumaan ja näyttämään terveemmältä. Hoidosta ei siis tarvitse lähteä naama punaisena vaan meikkiä voi lisätä halutessaan heti eikä esimerkiksi saunaa, aurinkoa tai hikiliikuntaa tarvitse välttää hoidon jälkeen. Kannattaa ilman muuta kokeilla hoitoa myös ongelmaihoon, kuten couperosaan tai akneen. Monet ovat hoidattaneet myös arpia Duin avulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ALEKOODI!

Sain Lauralta alekoodin, jolla saatte Dui Clinicin verkkokauppatilauksista kymmenen prosentin alennuksen ja hoitolan kasvohoidoista peräti 25 prosentin alennuksen.

Koodilla irene10 voitte siis tilata vaikkapa ihoteetä tai tuota (superriittoisaa) Red Scar -arpiseerumia ja saatte kymmenen pinnaa pois hinnasta. Voin suositella myös tosi tykättyä Acne Formula -tehoseerumia iho-ongelmiin ja tosi ytyä Skin Polish -kuorintavoidetta. Jos hankintalistallasi on tehokas puhdistusaine kasvoille niin yksi parhaista sellaisista löytyy Lauran verkkokaupasta: Bacteriostat Cleanser, vahva suositus.

Jos kiinnostuit Dui Clinic -hoidoista, tsekkaa lisäinfoa täältä. Ajan voit varata meilitse info@duiclinic.fi tai puhelimitse 040 489 5301. Mainitse blogini, niin saat kasvohoidon hinnasta sen 25 prosenttia pois. Kasvohoito ja alennus kannattaa ehdottomasti hyödyntää vaikka ennen kesän juhlia!

Alennus on voimassa kesäkuun loppuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 Comment

  1. Hei, ootko kokeillu koskaan iho-ongelmiisi Mary Kay tuotteita? Suosittelen! Multa voi kysellä lisää! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.