Saunarakennus

Vuosi kotiäitinä ja tuleva taloprojekti ovat saaneet aikaan sen, että alan hyppiä seinille kaiken tämän purkaantumaan pääsemättömän inspiraationi kanssa. Ajatuksissa vilisee ristiin rastiin erilaisia sisustusideoita ja Pinterestiin ilmaantuu jatkuvasti uusia boardeja hienoista takkaratkaisuista walk-in-vaatehuoneisiin ja laattalattioihin.

Täällä kotikonnuilla haahuillessani tekee mieli muljata nurkkia uuteen uskoon ja ottaa kuvia. Joku pyyteli lisäkuvia tästä tilan päärakennuksesta ja ajattelin niitä vielä ottaa. Lisäksi kuvaan vielä tuon maatilamatkailukäytössä olevan sivurakennuksen. Eilen kehittelin ihan uuden lookin saunarakennukseen ja kuvailin työn tulosta. Kultaa, messinkiä ja pinkin eri sävyjä – niitä haluaisin tulevaan omaan kotiinkin.

saunasauna12 sauna1

saunaa sauna2 sauna4 sauna5 sauna7 sauna8saunauus saunauusii sauna9 sauna10 sauna11 sauna13sauna15 sauna14 sauna16 sauna17 sauna18 sauna20saunaterassipaa saunateassi2 saunaterassi2 saunaterassi3

2 Comment

  1. Ihania kuvia! 🙂 Misä tuo lehmäkangas/ taulu on hankittu? Olen katsonut sellaista aikaisemminkin ja tahtoisin kovasti samanmoisen!

    1. Se on tehty Marimekon kankaasta 🙂 en tiedä saako tuota kangasta enää :O

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.