Kesän bucket list, osa 2

Kesän to do -lista jatkuu.

kesäkolla11

Asuntomessut

Olin ihan varma, että joudun hylkäämään tämän listalta, sillä en haluaisi lähteä Seinäjoelle yksin eikä Jaakkoa tai kavereitakaan saa houkuteltua mukaan. Sain Jaakon vain vaivoin suostumaan Kivistön messuille viime vuonna! Vaikka sinne ajoi vartin…Mutta! Ukkeli sattui olemaan hyvällä tuulella ja alustavasti suostui pieneen kesäretkeen maatilamajoittumisineen kaikkineen. Tähän kuului siis perusaloitus: Kultaaaa, haluaisitko tehdä mut tosi, tosi onnelliseksi? Meidän perhe lähtee siis ehkä Seinäjoelle elokuun alussa. Tsekkailin jo maatilamajoituksia (perushotlat eivät nyt sovi kuvioon), mutta jos tiedätte jonkin kivan paikan tuolla suunnalla niin vinkatkaa! Ja siis messut kiinnostelevat nyt erityisen paljon oman taloprojektin vuoksi. On ihan eri asia päästä fiilistelemään tiloja ja matskuja oikeisiin paikkoihin kuin selailla Pinterestiä tai sisustuslehtiä.

♥ (Frisbee)golfaamaan 

Fribat ja golfit jäivät täysin väliin viime kesänä raskauden vuoksi. Kerran unohdin olevani raskaana ja repäisin landella pihallamme kunnon fribagolf-avauksen. Ei tuntunut kivalta. Tänä kesänä olisi hauska päästä edes pari kertaa kokeilemaan, kuinka kiekko lähtee kädestä näin tauon jälkeen. Myös ihan perinteistä golfia pitäisi päästä vähän testailemaan. Tuskin hankin pelioikeutta mihinkään tänäkään vuonna, mutta jos edes rangelle pääsisi lätkimään.

kesäkolla8 kopiointi

♥  Kaivari-jädet 

Helsingin kärkeen on täältä meiltä kotoa Pohjois-Helsingistä turhan pitkä matka, että sinne viitsisi yhden jäätelön vuoksi tuosta noin vain lähteä. Mutta kerran kesässä on ihan pakko saada tuollainen yllä olevan kuvan noutopakkaus Suomen parhaalta jätskikiskalta eli Helsingin Jäätelötehtaan kioskilta Kaivarista. Viimeksi taisin vetäistä annoksen synnytyksen käynnistymisen aattona. Maraschino-maku on jotain niin taivaallista…

Siskon luo Tukholmaan

Isosisko on asunut jo pidemmän aikaan Tukholmassa, mutta emme vieläkään ole päässeet vierailemaan perheen luona Ruotsissa. Mietiskelin ensin mukavaa perhereissua laivalla yli Itämeren: risteilijän buffaa ja pallomerta. Mutta sitten mietin tarkemmin kahta yötä vauvan kanssa paatissa ja tulin siihen tulokseen, että lentokoneella mieluummin. Lähiaikojen norouutisointi ei sekään ole ollut omiaan varsinaisesti houkuttelemaan risteilylle. Jaanpa tähän muuten Jaakon keksimän vitsin: mitä tamperelainen sanoi lähtiessään laivalta? ”Se on noro!”

kesäkolla9

Pesistä katsomaan

Pesis on ollut kesän bucket listillä jo monta vuotta. Viime kesänä pääsimme viimein pesiskatsomoon, kun itä-länsi pelattiin Hyvinkäällä. Vaapuin pallomahoineni Pihkalaan ja nautin. Jaakkoa saa tosin aina vähän väkisin lahjoa mukaan. Lätkäjätkä esittää aina, ettei pidä lajia minään, mutta kyllä se sitten paikan päällä jaksaa ihailla kunnon syöksykoppeja ja muita urotekoja. Tänä vuonna all stars -peli pelataan Kouvolassa – kyllähän sinnekin ajaisi. Ainakin täytyisi käydä tsekkaamassa, miten Roihun likat pelaavat kotikaupungissamme. Roihussa pelaa ainakin yksi vanha joukkuekaverini.

♥ Uintia

Tytön vauvauinnit on uitu ja harrastus jatkuu vasta syksyllä perheuinnin muodossa. Nyt pitäisi kesän aikana päästä ehdottomasti pitämään ”uimataitoa” yllä. Kylmiin luonnonvesiin ei tosin saa edes minua, mutta uimahallissa pitäisi ehtiä käväistä muutama kerta sukeltelemassa. Voisi ottaa mukaan isovanhempia ja siskoakin. Ja mitä siihen omaan talviturkin heittämiseen tulee niin voisin yrittää tehdä henkilökohtaisen ennätyksen ja pulahtaa omalta rantasaunalta jokiveteen vaikka JO kesäkuussa heinäkuussa.

♥ Treffi ja Löyly

Kesällä haluan myös testailemaan ravintoloita, jotka ovat olleet mielen päällä jo tovin. Herttoniemen Treffipubissa emme ole käyneet vieläkään, vaikka pitänyt on jo vaikka kuinka kauan. Myös megahypetetty Löyly olisi ihan must-kokemus, mutta sinne ei taida voida tehdä pöytävarausta – buu.

kesäkolla6 kopiointi

Millaisia kesäsuunnitelmia muilla on?

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

1 Comment

  1. Vitsi menee kyllä niin, että tamperelainen sanoo ”sonnoro!” 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.