Alennuskoodi Lekmerille

Nyt on juhannukset juhlittu ja aika palata pikkuhiljaa ruotuun. Lastenvaatteiden, -lelujen ja -tarvikkeiden meganettikauppa Lekmer halusi tarjota blogini lukijoille 20 prosentin lisäalennuksen lähes koko valikoimastaan. Myös jo alennetuista tuotteista! Sanoin, että kelpaa todellakin 🙂 Alennuksen saat koodilla:

mutsie20

Alennus on jo sen verran tuntuva, että nyt kannattaa ehdottomasti tehdä erityisesti isompia hankintoja, joita olet suunnitellut. 20 pinnaa on jo mukavasti pois arvokkaammista kamoista kuten vaunuista, turvaistuimista, sittereistä, rintapumpuista, itkuhälyttimistä tai muista sellaisista. Lekmeriltä löytyy oikeastaan ihan kaikkea raskausajan vaatteista imetyskamoihin, leluista vaatteisiin ja vauva-ajan aloituspakkauksiin.

Alennus on voimassa 26. kesäkuuta – 30. kesäkuuta klo 14 asti. Huomaa, että se ei koske tuotemerkkejä LEGO, Britax, ErgoBaby Adapt eikä kategoriaa ”Pelit ja konsolit”.

Keräilin joitakin kivoja kamoja kollaasiksi. Jos teikäläisellä ei ole vielä sitteriä, niin nyt tuon hehkuttamani Baby Björnin saisi alennuksella. Minulla itselläni on mielessä vain lastenhuoneen sisustus ja tuo teltta ja hauska käpälänjälkimatto ovat mieleni päällä.

kollaasilekmer2

Kids Conceptin MATTO // Stoy Speedin POTKUTTELUPYÖRÄ // Motorolan ITKUHÄLYTIN // Done by deerin VAUVAKEINU // Kids Conceptin TAAPEROKÄRRY // Roommaten LEIKKITELTTA // Munchkinin KYLPYAMME // Conversen TENNARIT // Baby Björnin BEIGE SITTERI / VAALEANPUNAINEN SITTERI  // Star Wars –NUKKE // Goodnight Lightin ANANASVALAISIN // Greentomin YHDISTELMÄVAUNUT //

postaus sisältää mainoslinkkejä

2 Comment

  1. Minkälaisia kokemuksia sulla on Lekmeristä? Tietysti vähän hankalaa vastata, kun on sun yhteistyökumppani, mutta nettiarvioinnit ko putiikista oli aikas karmeaa luettavaa. Tarvetta tilaukselle olisi, olen itse vuodelevossa, joten vaihtoehdot ovat nettitilaus tai miehen valinnat… 🙂 mutta yhtään lisästressiä väärien tuotteiden, laskujen tai kadonneiden tilausten takia ei saisi tulla..

    1. Mä oon tilannut monesti Lekmeriltä (ilman mitään blogiyhteistyötä) eikä mitään ongelmaa ole ollut. Luulen että jos on niinkin iso firma ja hirveästi tilauksia päivittäin ympäri pohjoismaita niin väkisinkin sattuu jotain fiboja 🙁 mut mun kohdalle tosiaan ei oo sattunut!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.