Lintsillä

Päätettiin perjantaina lähteä illaksi Lintsille ja ottaa tyttökin mukaan ihmettelemään huvipuiston menoa. Oli hauskaa, mutta huomasin, että olen taantunut taas ihan nynnytasolle, mitä hurjimpiin laitteisiin tulee. En uskaltanut lapsena mennä mihinkään laitteisiin, mutta myöhemmin aloin saada rohkeutta ja kiertää kaikki mahdolliset vempeleet – ne kauheimmatkin. Vanhemmiten tuo lapsuudesta tuttu pelko on taas hiippaillut mukaan huvipuistoreissuille. Lintsin uusimpia, Ukkoa ja Kingiä, en uskalla enää testata. Muut kävivät Kingissä ja jännitin jo heidän puolestaan niin paljon, että olisin varmasti pyörtynyt, jos olisin itse tönöttänyt istuimessa.

lintsi4 copy

lintsiperhe

lintsiirene

lintsihattara

lataus lintdijake lintsi lintsi2 lintsi9 lintsiepa copy lintsiereolli lintsierika lintsierikaa lintsierikael copy lintsihki lintsiire lintsiire2 lintsiiskä2 copy lintsijake3 lintsijakeee lintsijakke

Taisi olla juuri Kirnun laitetyöntekijä, joka oli käskemässä Jaakko riisumaan aurinkolasinsa matkan ajaksi, mutta huomatessaan että kyseessä olivat Nopeet, muuttui ääni kellossa 😀 Jake sai pitää plehansa laitteessakin.

lintsierikahat lintsijakky lintsijeje lintsikamera

Superlaajakulmalinssi sopii hauskasti juuri huvipuistokuviin.

lintsikioiski lintsilaitelintsihaha

Kirnu on suosikkilaitteeni Lintsillä, joten siihen uskallettiin mennä. Tosin huusin silti ääneni käheäksi ja Erika ehti jo pahimmissa kurveissa katua, että ylipäätään mentiin koko laitteeseen.

lintsiollie lintsipeililintsijuttu lintsipeili2 lintsipojat lintsiraketti lintsirinkeli lintsiruoka lintsiruoka2 lintsituli lintsiukko

lintsiJake copy

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.