Tytön uusi huone

Tyttökin saa tietysti uudessa talossa oman huoneen ja sitä on jo täytynyt hiukan miettiä – ainakin seinien sävyn osalta. Lauantaina teemme jälleen visiitin Värisilmään ja silloin pitäisi osata jo näyttää kartalta makkareiden seinien värit. Mietiskelin, että alakerran seinät voisivat olla valkeat, mutta yläkerran makuuhuoneiden seinät kaikki erivärisiä.

Se valkoinen on jo niin nähty sisustuksessa ja seinienkin värissä. Haluaisin ihan räväyttää ja maalauttaa makuuhuoneemme seinät jollain tosi tummalla ja syvällä sävyllä. Tällä hetkellä vaaka on kallistumassa sellaiseen tummaan emeraldin (?) vihreään, jolloin kullanväriset yksityiskohdat kuten valaisimet näyttäisivät tosi kauniilta huoneessa. Jotenkin sitä on kuitenkin edelleen aika arka värien kanssa. Pelkään kyllästyväni vaikka kyllä sitä valkoiseenkin kyllästyy. Ja ainahan ne seinät voi maalata uudella sävyllä.

Pohdin ensin alla olevan kuvan harmaan sävyä tytön huoneen seinille, jolloin jotkut huonekalut, tekstiilit ja sisustusesineet voisivat olla roosansävyisiä. Kullanväriset yksityiskohdat täydentäisivät sitten kokonaisuutta. Taidan kuitenkin päätyä roosanvärisiin seiniin ja harmaa-valko-kulta-sävyiseen sisustukseen. Joka tapauksessa pinkin ja roosan sävyt ihastuttavat nyt lapsenhuoneen puolellakin ja keräilin verkkokauppojen lastenosastoilta kivoja kamoja.

kollaasilastenhuone

SÄNKYKATOS Ellos // PANTON JUNIOR -TUOLI Finnish Design Shop // LATTIAVALAISIN Ellos // EERO AARNION PONI-TUOLI Finnish Design Shop // BABY’S FIRST BOOK -KIRJA Finnish Design Shop // Elodie Detail’sin SÄILYTYSKORI // Goodnight Lightin PÖYTÄVALAISIN Lekmer // Bloomingvillen SÄILYTYSLAATIKKO lekmer // Atomic Sodan SÄÄSTÖPOSSU Lekmer // Room Copenhagenin JUOMAPULLO Finnish Design Shop //

postaus sisältää mainoslinkkejä

2 Comment

  1. Oi, kauniilta vaikuttaa suunnitelmasi ja noista kollaasin jutuista kiinnitti huomiota viirinauha. Osaisitkohan vinkata onko mistä?

  2. Johanna says: Vastaa

    Ehdottomasti väriä seinään! Sen saa aina maalattua piiloon, mutta jos ei kokeile niin mistä sitä tietää olisiko siihen ihan rakastunut. Valkoinen on tylsä! Tosi kolkon näköinen helposti.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.