Ostoslistalla: kengät pienelle kävelijälle

Palaan vielä illemmalla tänne blogiin meidän minimaakuntamatkan tiimoilta, mutta nyt vinkkaan teille Booztilla meneillään olevasta loppualesta, jossa mukana on laadukkaita merkkejä niin aikuisten kuin lasten osastolla. Meidän pienellä on huutava pula kengistä ja olenkin koko kesän vetänyt tytölle jalkaan samaiset H&M:n kangastossut. Nyt syssymällä pitäisi hänelle saada kuitenkin pari paria ihan kunnon popoja, joilla voisi sitten huidella menemään ulkosallakin. Tyttö on nimittäin ihan viime päivinä alkanut ihan käveleskellä ympäriinsä – aiemmin hän kokeili varovasti kävelytaitojaan paikasta a paikkaan b, mutta nyt hän tallustelee päämäärättömästi, kääntyilee ja poimii tavaroita käsiinsä matkallaan.

booztkengät

Puman vaaleanpunaiset tarralenkkarit // Vansin vaaleanpunaiset slip on –tennarit // Supergan kullanväriset nauhalenkkarit // Bisgaardin hopeanväriset tarralenkkarit // Eccon kultaiset varsikengät // Rainbow & Snown mustat tarralenkkarit // Hummelin hopeanväriset varsilenkkarit // Naturinon hopeanväriset nauhalenkkarit // Geoxin vaaleankultaiset siipikengät // vaaleanpunaiset Moon Bootit // kullanväriset Moon Bootit

En tiedä, tekisikö yksivuotias mitään kömpelöissä Moon Booteissa, mutta nuo pienet ja söpönväriset buutsit ovat niin suloiset, että en kestä! Melkoinen nostalgiapläjäys, kun noita vain katsookin…

postaus sisältää mainoslinkkejä

3 Comment

 1. Reponen says: Vastaa

  Lasten kengissä ulkonäköäkin tärkempää on hyvä lesti, joka tukee oikein kasvavaa jalkaa. Varsinkin talvikenkiin kannattaa panostaa, sillä siinä missä aikuiset vaihtavat kenkäparia päivittäin, kulkee lapsi samoissa töppösissä koko talven. Kaikki kenkämallit ei ehkä miellytä muotitietoisen silmää, mutta laadusta ei kannata tinkiä, jos haluaa välttyä tulevaisuuden jalkaongelmilta.

  Hehe, vähän tällainen kenkäkauppiaan saarna, mutta välillä syö kun lapsille hankitaan huonoja kenkiä koska ”ne jää kohta pieneksi kuitenkin” tai koska joku on nätimpi silmälle.

 2. Tyylitaina says: Vastaa

  Reponen kirjottaa täyttä asiaa.
  Taaperon ensimmäiset kengät kannattaa ostaa asiantuntevan myyjän
  avustuksella, lestin on tuettava jalkaa ja kengän on oltava oikean kokoinen.
  Napakka pieni varsi on myös hyvä, tukee nilkkaa.
  Nauhattomat kangastennarit ovat söpöt mutta ei todellakaan ole hyvä vaihtoehto.
  Talvella kannattaa käyttää 2 eri saappaita:
  Kuivalla pakkaskelillä kuomat tai huopatossut jotka lapsi
  saa vedettyä hyvin itsekin jalkaan.
  Märällä sohjokelillä paras on lämminvuorinen kumisaapas villasukalla,
  jalat pysyy taatusti kuivina.
  Coretex-saappaat eivät pidä vettä 100% ja ainakin täällä Hesan seudulla sohjokelejä riittää.

 3. Olen samaa mieltä edellä kirjottaneiden Reposen ja Tyylitainan kanssa. Taaperon kengillä on väliä. Lestin ja kengän on oltava hyvin istuva. Tämä on satsaus tulevaisuuteen. Tulevaisuudesta selkä-, ryhti- ja jalkaongelmat jäävät hyvillä kengillä vähemmälle. Suosittelen Superfitin kevyitä istuvia kenkiä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.