Alehaukkana sisustuskaupoilla

Meillä on nyt tulossa melkoinen elokuu: asunto pitäisi saada tyhjäksi viimeiseen päivään mennessä, mutta siinä sivussa koittaa myös nauttia viimeisistä kesäpäivistä ja lomasta. Yritämme nyt tehdä pari täsmäiskua kämpille, muuttaa kerralla mahdollisimman paljon ja sitten lopun ajan keksiä kaikkea mukavaa kesätekemistä.

Vaikka nyt pitäisi keskittyä ihan kaikkeen muuhun kuin uuden kodin sisustamiseen  (muutto on vasta ensi vuoden puolella ja sitä ennen yritämme mahtua romuinemme anoppilaan), meikäläisellä on tietysti juuri nyt sisustusinspiraatio huipussaan. Haluaisin löytää mahdollisimman paljon huonekaluja ja sisustuskamoja 2nd handina ja tuunailla lapsuudenkodin vanhoja huonekaluja. Ainakin pari yöpöytää ja lipastoa maalaamme ja uudet vetimetkin on tilattu Etsystä.

Joitakin uusia hankintojakin tulemme kuitenkin pakostikin tekemään. Ainakin sohvakaupoille varmasti päädymme, sillä vanha jättisohva jää vanhaan asuntoon. Uuteen asuntoon se möhkäle tuskin edes mahtuisi.

Kenties suosikkinettikauppani kotikamojen suhteen on Ellos, missä on ihan huippuvalikoima eivätkä hinnat huimaa päätä. Kun sähköpostiini tuli tieto 20 prossan alesta*, joka koskee kerrankin myös huonekaluja, päätin kasailla pienen kollaasin kiinnostavista tuotteista, jotka ovat omallakin ostoslistalla. Sohvan lisäksi ainakin sängynpääty ja säilytyspenkki sängyn jalkopäähän ovat ihan must-juttuja uuteen kotiin.

kollaasi2

 Harmaa SAMETTISOHVA // Pehmustettu 180-senttinen SÄNGYNPÄÄTY //  Mustalla tyynyllä pehmustettu PENKKI // Kahdeksankulmioinen PÖYTÄ // Pähkinäpuunvärinen LIPASTO // Pyörällinen HYLLY // SEINÄHYLLYKKÖ // SÄILYTYSPENKKI // Kullanvärinen HYLLYKKÖ // Musta NAHKASOHVA //

* Ellokselta 20% alennusta kodinvalikoimasta, myös huonekaluista ja tuotemerkeistä. Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 21.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin. Tarjousnumero: 345415

postaus sisältää mainoslinkkejä

1 Comment

  1. Elloksella on kyl tosi kivoja sisustusjuttuja! 🙂 Aina yllätyn valikoimasta tosi positiivisesti!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.