Buutsityttö

Ajastin tulevalle viikolle muutaman taaperoasun. Tässä tulisi ensimmäinen, jossa mukana ovat aivan ihanat Sipen mummon ostamat Gulliverin kengät (nämä). Tytöltä puuttuivat kunnon kävelykengät ja anoppi oli onnistunut löytämään ihan täydelliset, makuuni sopivat popot. Sopivat sitten syksyllä yhteen minun ja Jaakon Timssienkin kanssa.

sipenasut2lsipenasut2sipenasut3gf

sipenasutg

Nyt tyttö osaa jo uusilla kengillään kävelläkin. Ensimmäisen kerran, kun laitoin ne hänen jalkaansa, hän uskalsi kävellä vain karhukävelytyyliin. Painavat ja tukevat kengät tuntuvat varmasti aika erikoilta jalkoihin, vaikka onhan tyttö vähän kevyemmillä kengillä jo kävellytkin.

sipeasut2a sipenasut2m

Lippis H&M

Liivi Lindex (saatu)

Housut 2nd hand Zara

Kengät Gulliver (nämä, samat myös Elloksella*)

*Toinen kenkälinkki vie Ellokselle, missä on tänään viimeistä päivää seuraava ale: saat nyt 25% alennusta lastenvaatteista ja -kengistä ja lisäksi säästät toimituskulut. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen lastenvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia lastenvaatteita ja kenkiä. Alennus on voimassa 28.8.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin (lastenkengät).

postaus sisältää mainoslinkkejä

1 Comment

  1. Ai että upea asu! Kengät niin passaa tyyliin ja liivi on <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.