Oh baby it’s a wild world

Äidin korupaja oli saanut tehtäväkseen valmistaa suositun hopeisen tekstirannekorun pienelle vauvalle. Niin pientä rannekorua ei valikoimissa varsinaisesti ollut, mutta koruseppä Markku pystyy ottamaan toiveitakin vastaan. Otimme kuvia tuosta korusta Sipen yllä ja se oli niin älyttömän söpö, että pyysin Markkua tekemään tytölle ihan oman korun.

Tuo tilattu koru meni ristiäislahjaksi ja siinä oli kastetun lapsen koko nimi. Vastasyntynyt vauva eikä taaperokaan toki käytä hopeisia koruja tai mitään koruja ylipäätänsäkään, mutta tuon voisi ajatella olevan muisto vauva- tai taaperoajasta. Sen voi laittaa vaikkapa esille lasirasiaan. Kokeilimme Sipen koruun Cat Stevensin legendaarisia laulunsanoja, jotka olen joskus nähnyt lastenhuoneen taulussa.

vauvakoru4

VAUVAKORU vauvakoru3 vauvakoru6

Niin söpö!

Jos kiinnostuit korusta, niin näitä pieniä ja isompia saa tietty Ideakorun nettikaupasta.

4 Comment

  1. Suomessa ei tosiaan ole tyypillistä käyttää rannekoruja vauvoilla/pikkulapsilla mutta mieheni kotimaassa sekä tytöillä että pojilla on usein rannekoru kädessä jo ihan vauvasta alkaen. Alkujaan ilmeisesti koru ollut pahoilta hengiltä suojaava taikakalu. Siinä on myös voinut olla kirjattuna rukouksia lapselle yms.

  2. Siis vau mikä tukka teidän tytöllä. Meidän 2v on vieläkin ihan harvahapsi 😀
    Ihana on myös koru, hyvä vinkki jouluksi!

  3. Vähän samaa, kuin Anna kommentoi yllä. Nimittäin meidän tytöillä on puolen vuoden iästä asti ollut ranteessa hopeiset rannekorut. Mieheni kotimaassa kaikilla lapsilla melkein on ja sieltä ostettiin tyttöjenkin korut. Eivät ne ole heitä koskaan mitenkään vaivanneet tai häirinneet, en usko että kovin edes moisia noteeraavat enää. Eli voi vauva ja taaperokin koruja käyttää, ainakin ranteessa.

    1. Sehän on hienoa! Meidän tytöllä pysyisi koru ranteessa ehkä kaksi sekuntia, mutta tosiaan jos vauvasta asti olisi ollut ni varmasti olisi tottunut 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.