Kumppareissaan

Leppoisaa sunnuntaita! Ajelimme tänään Lahteen ostamaan taaperolle uudet vaunut, sillä vanhat menivät niin huonoon kuntoon murtovarkaiden rymytessä sisään taloomme. Kuomu hajosi täysin ja istuinosa oli aivan täynnä lasinsirpaleita. Katselin uusia vaunuja, mutta tulin siihen tulokseen, etten taida löytää parempia kuin siskolta ostamani iCoon järeät mutta ketterät vaunut. Niinpä naputtelin Tori.fihin merkin ja löysin ihan samanlaiset vaunut kuin meidän vanhat. Niihin kuului vielä lisäosia, joita ei meillä ollut. Winning!

Köröttelimme siis Lahteen hakemaan vaunut ja kävin samalla kiertämässä Lanttilan kirppiksen, mistä löysin typylle vielä kivan välikausihaalarin. Tuplapotti, jes. Postauksen kuvitus ei liity nyt aiheeseen, mutta ajattelinpa turista vähän meidän päivästä tähän taaperoasukuvien ympärille 🙂 Palataan huomenna!

kumpparitpaa

kumpparitkumpparit4 kumpparit1 kumpparit3kumpparit7 kumpparit6 Neule ja housut Lindex (saatu)

Pipo KappAhl

Kumpparit Vincent

Pehmopossu Ikea

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.